I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: dino_sk - 07 Studeni, 2008, 19:52:39ovo jos nisam ni vidio ni cuo da je netko stavio 6 razlicitih tezina rolica u vario sretno horvat vidio sam u nekoj temi pod susreti da su ti lezajevi neki otisli da nisu ovi s radilice Ma tko zna sto je on stavio na kuplung
ovo jos nisam ni vidio ni cuo da je netko stavio 6 razlicitih tezina rolica u vario sretno horvat vidio sam u nekoj temi pod susreti da su ti lezajevi neki otisli da nisu ovi s radilice
Citat: 2TDottore - 07 Studeni, 2008, 19:53:35Citat: SlowRider - 07 Studeni, 2008, 19:49:01Evo ja sam danas probao skuter sa rolicama koje su punjene svijezim paprikama, mogu samo reci da me je bacio na ledja admini daj ga banajte jer je ovo postalo vec bezobrazno i skroz neodgovorno. ovaj variomat nije okrugao
Citat: SlowRider - 07 Studeni, 2008, 19:49:01Evo ja sam danas probao skuter sa rolicama koje su punjene svijezim paprikama, mogu samo reci da me je bacio na ledja admini daj ga banajte jer je ovo postalo vec bezobrazno i skroz neodgovorno.
Evo ja sam danas probao skuter sa rolicama koje su punjene svijezim paprikama, mogu samo reci da me je bacio na ledja
Citat: SlowRider - 07 Studeni, 2008, 19:49:01Evo ja sam danas probao skuter sa rolicama koje su punjene svijezim paprikama, mogu samo reci da me je bacio na ledja sa zelenim ili crvenim? jer ja sam probao sa zutim i skuter nije iso kurca...
vidio sam u nekoj temi pod susreti da su ti lezajevi neki otisli da nisu ovi s radilice
ovaj variomat nije okrugao
ae nie baš tolko frka pitbull... jer ja se vozio na serijskom variu jedno 5000 km sa dvije vrste gramaže rolica... i ide motor dan danas
LOLkoji loš photoshop
koji si ti cigan horvat