I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: DvdAerox - 07 Studeni, 2008, 10:44:41mhr multi imam i ja.... i nema smisla usporedjivat ta 2 varia... volio bi probat obicni multivar i topov (oba dva nova)Dečki kaj vam je to obični multivar? Ja vam imam obadva, serijski vario i top vario, imam i Multivara koji je u penziju otišo jer je puko jedan klizač... Naočigled su serijski i top identični... Al malo su drukčiji kanali i prednja strana je drukčije obrađena i dobiješ uz TOP ventilator i bolnu za koje još nisam provjerio dal su identične serijskima...
mhr multi imam i ja.... i nema smisla usporedjivat ta 2 varia... volio bi probat obicni multivar i topov (oba dva nova)
vidis da se svi dive tvom hebo racingu daj nam malo objasni dal je stvarno dobar kak si reko.mozda si ga i mi kupimo.Al onih 6 razlicitih rolica fora izgleda.Kak ti je palo na pamet da to stavis.
Citat: 2TDottore - 07 Studeni, 2008, 11:08:40vidis da se svi dive tvom hebo racingu daj nam malo objasni dal je stvarno dobar kak si reko.mozda si ga i mi kupimo.Al onih 6 razlicitih rolica fora izgleda.Kak ti je palo na pamet da to stavis. Stvarno neznam... Kaj nebi iz očaja i ti počel tak razmišljat?
dvdaerox- jel znaš koji je kod tvog multivara? moj je za overrange pod kodom 5112800.
ako polutka ostane original dimenzije onda ostaje običan remen.dvd- trebale bi ti ići 19x15.5 rolice
e horvat kolko ti sad ide u krajnjoj
Citat: malaguti f12 - 07 Studeni, 2008, 16:44:41e horvat kolko ti sad ide u krajnjojNisam probal, vani kiša pada! :'(Al vjeruj mi da sam dobil jedno 10 na sat krajnje naspram TOP-a... Neznam kaj drugi misle