Općenito > Generalno o skuterima

Preporuka polovnog skutera od 50 ccm

<< < (8/8)

animatrix:

--- Citat: dhorvat2 - 12 Studeni, 2008, 12:54:16 ---Vjerujem da barem 50% ekipe na forumu ima obratno mišljenje od ovoga kaj si iznad napisal (51% sa mnom  :toothy3:)  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ma.. i ja imam to misljenje... dok nisam kupio scoot nisam znao sta radim covjece  :laughing6: al necu sad blatit kineza, bilo je sranja s karbom, blokadom, auspuhom, sve je sredjeno, nesto pod garancijom, nesto ovako i ide... 70ak uvijek:D

Bruno1990:
..Nrg-a polovnog. po meni..nemoj kupovat nikakve 4t-motore 50 kubika..jel nejde s mjesta...moje mišljnje..
..pa zato je bolje uzet 2t..je da prdi al ideeeeee.. :headbang: :headbang: :headbang: :happy8: :happy8:

craz:
Da.. Razmišljam o Firefox-u nekom do 5000 kn.. Vidio sam lika koi ga prodaje za 4500 uređenog i sve.. I nazovem ja i kaže da ga baš taj dan prodo.. Hebemu sve.. Nekako me je privuko taj Firefox

djsmola:
Moze on bit ljep iz vana a motor da se  :kenjkenj: od muke

dhorvat:

--- Citat: craz - 12 Studeni, 2008, 23:19:05 ---Da.. Razmišljam o Firefox-u nekom do 5000 kn.. Vidio sam lika koi ga prodaje za 4500 uređenog i sve.. I nazovem ja i kaže da ga baš taj dan prodo.. Hebemu sve.. Nekako me je privuko taj Firefox

--- Kraj citata ---

Firefox je minarelli horizontal i ak se ne varam svi su vodeno hlađenje tak da je to solidan motor... Najbolje da uzmeš ako netko prodaje serijskog... Jer čim ima kit gore, bog zna kaj je još drk#no po njemu  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju