Općenito > Generalno o skuterima

Preporuka polovnog skutera od 50 ccm

(1/8) > >>

craz:
Dakle ovako. Gledam oglase po Burzi i vidim dosta motora da se prodaju. Sad, što mi vi preporučate, koji polovni skuter od 50 ccm da uzmem a da je do cca 4500kn. Vidio sam dosta njih prodaje SpeedFight-e po sličnoj cijeni, pa me zanima kakvi su ti Peugeoti, dal su kvalitetni i dali je ta cijena od 4500 kn za njih premala pa postoji mogučnost da ima neki kvar i sl. Također vidio sam Boatiane po 1500-2000 kn. Dali bi se to isplatilo uzet, jer što se tiče kineza neki ih hvale, a neki imaju užasne probleme s njima. Toliko od mene, hvala. :frajer:

marko.p:
1.prestavi se
2.nitko kineza ne hvali,osim Agila i sl.
3.4500 kn za svaki skuter je malo....pa kako da je dobar a košta 4500 kn
4.nebi se isplatilo kupiti baotina
5.skupi 1000 ojra pa kupuj skuter

Antares:
Nemam nikakvu preporuku, ali izbjegavaj polovne kineze. Cura ima svojeg nekih 4 mjeseca i svaki 2 tjedan skuter odluči štrajkat i neće se upalit. Onda se nakon 2 dana može upalit. Kočnice su katastrofa. Ak već uzimaš kineza uzmi novog i brini se za njega te promijeni neke dijelove kao npr. kočnice.

SlowRider:

--- Citat: Antares - 06 Studeni, 2008, 13:02:09 ---Ak već uzimaš kineza uzmi novog i brini se za njega te promijeni neke dijelove kao npr. kočnice.

--- Kraj citata ---

Bilo bi pozeljno i gume, postoji sava mc29 u toj dimenziji.

Antares:
Eh da i to.
Također, ako se odlučiš na kupovinu bilo bi dobro da pročitaš ovo:

http://dnevnik.hr/sport/automoto/kineski-mopedi-jesu-li-zaista-toliko-losi.html

Da sam na tvom mjestu ja bi skupio jos nekih 3000kn i čekao dobru ponudu starog runner-a ili SR-ke, a bome se i za 9000kn može naći novi runner.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju