Općenito > Generalno o skuterima
Preporuka polovnog skutera od 50 ccm
igor27:
--- Citat: craz - 11 Studeni, 2008, 17:49:04 ---Ma je. Ekipa sve 5.
I ja bi najrađe imo nabrijani Firefox, Nrg il Runner-a al neam para tolko. Ma imaš pravo j#bote Boatian. :laughing6:
SKupit ču još para pa kuit neš normalno. Samo sam nestrpljiv.. :sad1:
--- Kraj citata ---
eto vidiš :icon_thumleft:
animatrix:
ja sam tako ljetos razmisljao, bolje novi kinez vec polovni bilo koji drugi (bolji) skuter... pa se zajebao.. prvih mjesec dana visio po servisu dok nisam promjenio pola stvari (doslovno) i tek sad radi kako spada... rado bih se vozio na par godina staroj srki :D
dhorvat:
--- Citat: animatrix - 11 Studeni, 2008, 22:37:33 ---ja sam tako ljetos razmisljao, bolje novi kinez vec polovni bilo koji drugi (bolji) skuter... pa se zajebao.. prvih mjesec dana visio po servisu dok nisam promjenio pola stvari (doslovno) i tek sad radi kako spada... rado bih se vozio na par godina staroj srki :D
--- Kraj citata ---
Vjerujem da barem 50% ekipe na forumu ima obratno mišljenje od ovoga kaj si iznad napisal (51% sa mnom :toothy3:) :icon_thumright:
Dakle... ja svima preporučujem kupovinu polovnog skutera tipa minarelli, piaggio i morini mašine za nekakvih 4-7 tisuća kuna (ovisno o godini proizvodnje) pa se napravi servis i kasnije kad se skupe pare se rade veće stvari tipa promjena klipa i karika te brušenje cilindra, ili ako se ima novaca kit itd...
Jer ako se namjerimo na relativno uščuvan polovni skuter, nažalost (ili nasreću ::)) postoji šansa da mu je kvaliteta bolja od jednog novog baotiana :angry7:
PROOF:
jbt kupi neki polovni nrg,aerox,sr kak su ti rekli i to nabrijavaj..puno ces vise dobit nek da nabrijavas baotijana......prvo trebas nabrijat baotijana da ide ko serijala rox,sr ili nrg a onda dalje... :laughing7: :laughing7: :laughing7:
crogenie:
Ne dodas jos par tisuca, nego jos duplo toliko.
To su ti cijene runnera, jer novi kosta dosta.
Rekoh - trazi nekog speedfighta, nrg-a, sr-a, bilo sta ti je bolje nego polovni/novi kinez.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju