Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Kolko vas je zaintersiranih za vožnjicu do Rijeke ???
Poggiali:
evo onda ovak ...
pa na 5 puta :toothy9:
Poggiali:
2TDottore:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 17 Studeni, 2008, 19:09:52 ---
--- Citat: 2TDottore - 16 Studeni, 2008, 23:43:59 ---
--- Citat: black-rox - 16 Studeni, 2008, 23:42:27 ---
--- Citat: 2TDottore - 16 Studeni, 2008, 23:39:15 ---Koja vam je bila ona cura sa narancastim derbijem.Popricao sam malo s njom kad smo se rastajali i zapamtio sam samo da je isto iz rijeke posto nije bas pricljiva pravise i malo se srami. :toothy12: .Kaj ona ide isto po svim susretima s vama. :laughing7:
--- Kraj citata ---
To je od red-eye šta vozi rs125 cura.
--- Kraj citata ---
to sam isto skuzio.znaci i ona ide stalno po susretima jer cini mi se da sam je vidio na zadnjem happeningu na grobniku jer kad sam ju danas vidio znam da mi je od nekud poznata. :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
je ona je s nama stalno, s red eyem je, to mu je cura i nema diranja, a derbi je tek nedavno kupila 0 km,cura vozi super i korektno i nikog ne dira pa tako nitko ni nju ne izaziva, svaka joj čast :headbang:
--- Kraj citata ---
ma cura je ok i vozi jako lijepi motor.A i primjetio sam da je derbi bio na podu malo vise puta vec. :laughing11:
Iwo SR Tuono:
dobro je to sve.
Znači sad sam skužio ko je 2t dottore na slikama, kaže on nevoli apriliu :toothy12: :toothy12:
2TDottore:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 17 Studeni, 2008, 21:34:28 ---dobro je to sve.
Znači sad sam skužio ko je 2t dottore na slikama, kaže on nevoli apriliu :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
Bas mi je drago sta sad znate ko je misteriozni dottore. :laughing11:
ma volim ja apriliu ali nevolim rs125.A probaj pogodit zasto. :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju