Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Kolko vas je zaintersiranih za vožnjicu do Rijeke ???
2TDottore:
--- Citat: black-rox - 17 Studeni, 2008, 16:28:51 ---
--- Citat: Poggiali - 17 Studeni, 2008, 14:35:44 ---koji je tvoj nrg ? onaj sa chrome dragom i tribal ručkicama ili sa poliranom felgom ?
--- Kraj citata ---
Njegov je onaj s mojom ljubičastom felgom od runnera :laughing9:
--- Kraj citata ---
e pa to je taj kaj je bio spolegnut do poda na bocnoj nogari. :laughing11:
exfreerider:
--- Citat: Poggiali - 17 Studeni, 2008, 14:24:37 ---Neznam, ja sam 3 puta točio, znam da sam u zg-u napunio do čepa, i u rijeci sam opet napunio do čepa 169 km, nasuo sam 6.48 litri, kolko onda troši, meni se neda računat kad je sa zarezima :D
@Ex - kolko sam gledao vilica je ok, a i na putu prema doma nisam nikakve promjene osjetio, motor je išo isto, jednako je vozan :/
--- Kraj citata ---
3.8l/100km to je taman za takav tempo :frajer:
Iwo SR Tuono:
--- Citat: 2TDottore - 16 Studeni, 2008, 23:43:59 ---
--- Citat: black-rox - 16 Studeni, 2008, 23:42:27 ---
--- Citat: 2TDottore - 16 Studeni, 2008, 23:39:15 ---Koja vam je bila ona cura sa narancastim derbijem.Popricao sam malo s njom kad smo se rastajali i zapamtio sam samo da je isto iz rijeke posto nije bas pricljiva pravise i malo se srami. :toothy12: .Kaj ona ide isto po svim susretima s vama. :laughing7:
--- Kraj citata ---
To je od red-eye šta vozi rs125 cura.
--- Kraj citata ---
to sam isto skuzio.znaci i ona ide stalno po susretima jer cini mi se da sam je vidio na zadnjem happeningu na grobniku jer kad sam ju danas vidio znam da mi je od nekud poznata. :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
je ona je s nama stalno, s red eyem je, to mu je cura i nema diranja, a derbi je tek nedavno kupila 0 km,cura vozi super i korektno i nikog ne dira pa tako nitko ni nju ne izaziva, svaka joj čast :headbang:
Poggiali:
Slike budu, več 5 put ih uploadam na imagesforme, mamu mu uvjek crkne, moram ih na više puta sad :@
ChRiStIaN:
Imagesforme je kurcina! Opce nece uploadat u zadnjih 2 tjedna!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju