Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Kolko vas je zaintersiranih za vožnjicu do Rijeke ???  (Posjeta: 23282 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Purejet
Odg: Kolko vas je zaintersiranih za vožnjicu do Rijeke ???
« Odgovori #80 : 17 Studeni, 2008, 09:54:46 »
ma iam dvi crtice nista :toothy9:

a ti si znaci dotore prije nego smo isli mi za pulu smo pricali a ja nemam pojma ko je ko tam tako receno zapamtio sam poggialia i jos par njih ostalo sve neki novi

da taj sam. :laughing11: Kaj mislis da se ja sjecam ko je ko kad smo se svi na brzinu upoznali a bila je hrpa ljudi.Kad se nadjemo na jos par susreta bolje cemo se upoznat.  :icon_thumright:

A ti @dhorvat2 nemoj bit ljubomoran.Mogo si ic s nama a ne sad se pravit pametan.ja da sam htio mogo sam ic i sa stalkerom a i sa cagivom ali nisam htio jer vxr mi je najisplativiji za put jer sa vxrom sam potrosio 13 litara goriva na 420km a bome smo se dosta zestoko vozili a sa stalkerom ili cagivom bi potrosio bar 30% vise i umro bi do dolje od napora a pogotovo nazad jer nas je prala magla od delnica do zagreba i temperatura je bila ispod 0. 
« Zadnja izmjena: 17 Studeni, 2008, 09:56:25 2TDottore »

Offline Lav

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZAGREB
  • Moj Skuter: Cagiva mito 125 -Crvendac .,,.......
« Odgovori #81 : 17 Studeni, 2008, 11:21:43 »
Istina je to , po tom pitanju vxr zakon!!!!!!
Nepitajte me kolko je mito potrošio  aaaa......
Plus kakvo je stanje hehehhe  .........
I ko kaj sma rekao predobro je bilo , sigurno bolje neg u Zgu ili negdje ja sam za dalje rute uvjek!!!!!!!!
Stvarno preodlicno provedeni dan!
http://lrt-passion.forumotion.net/   Regajte se  forum za zezanciju i uživanje !!! 
LRT
Cagiva mito 125...-Crvendac

Offline Lav

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZAGREB
  • Moj Skuter: Cagiva mito 125 -Crvendac .,,.......
« Odgovori #82 : 17 Studeni, 2008, 11:33:50 »
pogg je dobro, sve ćete čut...

lav je car  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

do rijeke sa mitom, frende ubio seeeee na vožnji, sav se trese  :laughing6: :laughing6:
nije istina, lav se uvjek tresao ko stara baba na buri! :laughing11: :laughing11: :laughing11:
onda super da je poggiali tako dobro prošao
Ja  neeeeeeeee  odakle ti to o Robi varaš se varaš , u ovom slucaju vidio bi tebe!!!!!! :icon_biggrin:
Sjeti se spom kad smo išli trapke i niš a vi ono  full ehhe  dobro i ti si ali se se i ti kansiej bolje obukao!
A  sa ovakvim lancem gumama   ma to se samo ja usudim... ;D
http://lrt-passion.forumotion.net/   Regajte se  forum za zezanciju i uživanje !!! 
LRT
Cagiva mito 125...-Crvendac

Offline exfreerider

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Divlja po metropoli
  • Moj Skuter: ex.VXR 200, ex. Zip 125 4T LC RR sada Polo TDI RR
  • MojSetup: najja?i kit - konj za volanom
  • MojSpuh: Samo najglasniji
« Odgovori #83 : 17 Studeni, 2008, 11:47:27 »

a ti si znaci dotore prije nego smo isli mi za pulu smo pricali a ja nemam pojma ko je ko tam tako receno zapamtio sam poggialia i jos par njih ostalo sve neki novi

da taj sam. :laughing11: Kaj mislis da se ja sjecam ko je ko kad smo se svi na brzinu upoznali a bila je hrpa ljudi.Kad se nadjemo na jos par susreta bolje cemo se upoznat.  :icon_thumright:

A ti @dhorvat2 nemoj bit ljubomoran.Mogo si ic s nama a ne sad se pravit pametan.ja da sam htio mogo sam ic i sa stalkerom a i sa cagivom ali nisam htio jer vxr mi je najisplativiji za put jer sa vxrom sam potrosio 13 litara goriva na 420km a bome smo se dosta zestoko vozili a sa stalkerom ili cagivom bi potrosio bar 30% vise i umro bi do dolje od napora a pogotovo nazad jer nas je prala magla od delnica do zagreba i temperatura je bila ispod 0. 

ispada da ti je trošio 3l/100km u  šta nikako nevjerujem još kažeš da ste se fino vozili

najmanje ikad šta mi je vxr trošio isto kad sam išao na more otvorena cesta i stalno oko 100 je bilo 4l a mašina tip-top

pogi jel dobila vilica? aj super da tebi nije ništa
No drift no fun

Na ravnom se vide konji a po zavojima majmuni ja sam ipak ve?i majmun lol

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #84 : 17 Studeni, 2008, 13:12:45 »

ispada da ti je trošio 3l/100km u  šta nikako nevjerujem još kažeš da ste se fino vozili

najmanje ikad šta mi je vxr trošio isto kad sam išao na more otvorena cesta i stalno oko 100 je bilo 4l a mašina tip-top

pogi jel dobila vilica? aj super da tebi nije ništa

tako je ispalo.evo ovak da malo preciziram.na lukoilu u luckom sam ulio 3.78 litara do cepa i od tud krenuo sa punim tankom prema rijeci.Kad smo dosli u centar rijeke znaci presli smo 180km napunio sam 6,55 litara znaci opet do cepa.I kad smo se vracali nazad u jaski sam stao na benzinskoj i napunio jos 2,73 litre i kad sam doso doma bilo je isto goriva kao kad sam kretao.

Kad smo isli dolje vozilo sa vecinom izmedju 80 i 100 a ponekad i 120-130 ali kratko a kad smo isli nazad oko 70-80.

Offline Poggiali

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Aprilia Sportcity 250
  • Mjesto: Zagorje
  • Moj Skuter: Piaggio Beverly 400
  • Moja Kaciga: je u vreci
« Odgovori #85 : 17 Studeni, 2008, 14:24:37 »
Neznam, ja sam 3 puta točio, znam da sam u zg-u napunio do čepa, i u rijeci sam opet napunio do čepa 169 km, nasuo sam 6.48 litri, kolko onda troši, meni se neda računat kad je sa zarezima :D

@Ex - kolko sam gledao vilica je ok, a i na putu prema doma nisam nikakve promjene osjetio, motor je išo isto, jednako je vozan :/
« Zadnja izmjena: 17 Studeni, 2008, 14:34:41 Poggiali »

Offline zoki_NRG

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ri-Kraljevic
  • Moj Skuter: Piaggio NRG power
  • MojSetup: Unique
« Odgovori #86 : 17 Studeni, 2008, 14:26:01 »
s Lavom sam ja nesto kratko pricao, ostale nisam ni znao tko je tko...jedino ove ekipe iz ri,jer ih je bilo i iz pule...
treba se organizirat pa da se nademo na nekom meetu na pola puta od Ri do zg-a, svi se navozimo i super...

Offline Poggiali

• maxi forumaš
  • Aprilia Sportcity 250
« Odgovori #87 : 17 Studeni, 2008, 14:35:44 »
koji je tvoj nrg ? onaj sa chrome dragom i tribal ručkicama ili sa poliranom felgom ?

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #88 : 17 Studeni, 2008, 15:11:41 »
mislim da je njegov onaj koji je stajao na nogari nagnut skoro do poda. :laughing11:

Poggi daj stavi slike imas ih brdo. :toothy12:

Offline black-rox

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • Black-Team Live your own rules
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • www.black-scooters.com
  • Mjesto: Grobnik
  • Moj Skuter: Black-Team garage
  • Moja Kaciga: Shark,Oneal
  • MojSetup: E da je samo kit =)
  • MojSpuh: Yasuni
« Odgovori #89 : 17 Studeni, 2008, 16:28:51 »
koji je tvoj nrg ? onaj sa chrome dragom i tribal ručkicama ili sa poliranom felgom ?
Njegov je onaj s mojom ljubičastom felgom od runnera :laughing9:

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #90 : 17 Studeni, 2008, 18:14:47 »
Njegov je onaj s mojom ljubičastom felgom od runnera :laughing9:

e pa to je taj kaj je bio spolegnut do poda na bocnoj nogari. :laughing11:

Offline exfreerider

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Divlja po metropoli
  • Moj Skuter: ex.VXR 200, ex. Zip 125 4T LC RR sada Polo TDI RR
  • MojSetup: najja?i kit - konj za volanom
  • MojSpuh: Samo najglasniji
« Odgovori #91 : 17 Studeni, 2008, 18:36:27 »
Neznam, ja sam 3 puta točio, znam da sam u zg-u napunio do čepa, i u rijeci sam opet napunio do čepa 169 km, nasuo sam 6.48 litri, kolko onda troši, meni se neda računat kad je sa zarezima :D

@Ex - kolko sam gledao vilica je ok, a i na putu prema doma nisam nikakve promjene osjetio, motor je išo isto, jednako je vozan :/

3.8l/100km to je taman za takav tempo :frajer:
No drift no fun

Na ravnom se vide konji a po zavojima majmuni ja sam ipak ve?i majmun lol

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #92 : 17 Studeni, 2008, 19:09:52 »
Koja vam je bila ona cura sa narancastim derbijem.Popricao sam malo s njom kad smo se rastajali i zapamtio sam samo da je isto iz rijeke posto nije bas pricljiva pravise i malo se srami. :toothy12: .Kaj ona ide isto po svim susretima s vama.  :laughing7:
To je od red-eye šta vozi rs125 cura.

to sam isto skuzio.znaci i ona ide stalno po susretima jer cini mi se da sam je vidio na zadnjem happeningu na grobniku jer kad sam ju danas vidio znam da mi je od nekud poznata.  :icon_scratch:

je ona je s nama stalno, s red eyem je, to mu je cura i nema diranja, a derbi je tek nedavno kupila 0 km,cura vozi super i korektno i nikog ne dira pa tako nitko ni nju ne izaziva, svaka joj čast  :headbang:
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline Poggiali

• maxi forumaš
  • Aprilia Sportcity 250
« Odgovori #93 : 17 Studeni, 2008, 19:20:42 »
Slike budu, več 5 put ih uploadam na imagesforme, mamu mu uvjek crkne, moram ih na više puta sad :@

Offline ChRiStIaN

• maxi forumaš
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: Aprilia Leonardo 250
  • Moja Kaciga: SMK Gullwing
  • MojSetup: Polini Hi-Speed control
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #94 : 17 Studeni, 2008, 19:30:19 »
Imagesforme je kurcina! Opce nece uploadat u zadnjih 2 tjedna!!!

Offline Poggiali

• maxi forumaš
  • Aprilia Sportcity 250
« Odgovori #95 : 17 Studeni, 2008, 19:48:48 »
evo onda ovak ...

pa na 5 puta  :toothy9:

« Zadnja izmjena: 17 Studeni, 2008, 20:09:02 Poggiali »

Offline Poggiali

• maxi forumaš
  • Aprilia Sportcity 250
« Odgovori #96 : 17 Studeni, 2008, 20:31:49 »

« Zadnja izmjena: 17 Studeni, 2008, 20:55:10 Poggiali »

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #97 : 17 Studeni, 2008, 21:27:10 »
Koja vam je bila ona cura sa narancastim derbijem.Popricao sam malo s njom kad smo se rastajali i zapamtio sam samo da je isto iz rijeke posto nije bas pricljiva pravise i malo se srami. :toothy12: .Kaj ona ide isto po svim susretima s vama.  :laughing7:
To je od red-eye šta vozi rs125 cura.

to sam isto skuzio.znaci i ona ide stalno po susretima jer cini mi se da sam je vidio na zadnjem happeningu na grobniku jer kad sam ju danas vidio znam da mi je od nekud poznata.  :icon_scratch:

je ona je s nama stalno, s red eyem je, to mu je cura i nema diranja, a derbi je tek nedavno kupila 0 km,cura vozi super i korektno i nikog ne dira pa tako nitko ni nju ne izaziva, svaka joj čast  :headbang:

ma cura je ok i vozi jako lijepi motor.A i primjetio sam da je derbi bio na podu malo vise puta vec. :laughing11:

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #98 : 17 Studeni, 2008, 21:34:28 »
dobro je to sve.

Znači sad sam skužio ko je 2t dottore na slikama, kaže on nevoli apriliu  :toothy12: :toothy12:

preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #99 : 17 Studeni, 2008, 21:39:41 »
dobro je to sve.

Znači sad sam skužio ko je 2t dottore na slikama, kaže on nevoli apriliu  :toothy12: :toothy12:

Bas mi je drago sta sad znate ko je misteriozni dottore. :laughing11:

ma volim ja apriliu ali nevolim rs125.A probaj pogodit zasto.  :toothy12:
« Zadnja izmjena: 17 Studeni, 2008, 21:42:23 2TDottore »