Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ja Rijeku uopče ne poznam, tak da nemam blage di da se nađemo zadnji put sam bio tamo prije 5-6 godina valjda
@Iwo SR Tuono daj mi posalji na PM broj mobitela da te mozemo nazvat mi koji dolazimo iz zagreba ak vas ne nadjemo i ako cemo slucajno kasnit.
koji ovaj kico lik majkeminas par iz pule najverovatnije dolazi isto jos moram vidit ako ne idem sam u pm
znan isao vec sam a nadam se da ce ovi tukci ici
Citat: 2TDottore - 15 Studeni, 2008, 00:33:09@Iwo SR Tuono daj mi posalji na PM broj mobitela da te mozemo nazvat mi koji dolazimo iz zagreba ak vas ne nadjemo i ako cemo slucajno kasnit.Kaj sad i ti odjednom ides? Ma ajde svi u k**ra* j#bote Rijeka kad se dogovaraamo za meet 3 godine unaprijed sad se vi sjetite za RI! Aj bok
ti moraš zatvorit sezonu u bedekovčini
Evo pravila mitingovanja:Ajde da samo napišem par stvari kao šta sam dosadan ko i uvijek:Kod MC'a se motori formiraju u 2 ili 3 reda koliko bude potrebno, uredno posloženi jedan do drugog.Na početak kolone pustite 50/70 pa onda za njima nek idu 125+ .Kod MC'a nema kurenja guma po trgu jer samo navlačimo pozornost pa tako i kazne, a to nam netreba.U koloni se vozi jedan iza drugog max 2.I kao zadnje, VMax 65/70kmh....tj. onoliko koliko nasporiji budu mogli potegnut.I zadnje: ako se izdvoje grupice i krenu se formirat ispred nas a brži su onda po starom pravilu ako se žele priključit nek nas čekaju ili nek nekog zovu ako se pogube.Od svakog nezakonitog djelovanja svih prisutnih vozača MK Scooter Inside se ograđuje.
Dakle... ...u očekivanju tri mušketira iz metropole... zar je to rekord u odnosu na broj prijavljenih skuteraša iz Zg-a, na našem Forumu ... ahh, daaa... datum i meteorologija... ne sjećam se da je to mene bitno smetalo, ali nije lijepo sudit po sebi, može biti subjektivno... Uglavnom, oni... koji su se kolebali, pa odustali.. može im biti žao, jer je ovdje (bio) prekrasan dan (obzirom na datum)...Ja se nisam uopće ni "odzdravio" od ekipe, jer sam iz obiteljskih razloga zbrisao ranije...