Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Kolko vas je zaintersiranih za vožnjicu do Rijeke ???

<< < (9/24) > >>

Iwo SR Tuono:
Dođi u centar Rijeke i traži MC Donalds (sami centar grada), tu ti je meeting point.

Iwo SR Tuono:
Nedjelja je sigurno.

13:30...
vidimo se  :headbang:

Genesis051:

--- Citat: Poggiali - 14 Studeni, 2008, 23:46:22 ---ja Rijeku uopče ne poznam, tak da nemam blage di da se nađemo :) zadnji put sam bio tamo prije 5-6 godina valjda

--- Kraj citata ---

Nema frke, ja se deklariram kao riječan (tu sam "oduvijek"), pa isto ne znam Rijeku...  ;D
Makar vjerujem, da će se naći netko od vas, koji znaju "par ulica" u Ri, možemo riješit i sa "vodičem" - javi/te se iz (npr.) Delnica, ja dođem do centra Čavle, ili čak samog raskrižja za Automotodrom, pa vas lijepo uvedem u Rijeku... nije uopće problem...  :icon_thumright:

2TDottore:
@Iwo SR Tuono daj mi posalji na PM broj mobitela da te mozemo nazvat mi koji dolazimo iz zagreba ak vas ne nadjemo i ako cemo slucajno kasnit.

ChRiStIaN:

--- Citat: 2TDottore - 15 Studeni, 2008, 00:33:09 ---@Iwo SR Tuono daj mi posalji na PM broj mobitela da te mozemo nazvat mi koji dolazimo iz zagreba ak vas ne nadjemo i ako cemo slucajno kasnit.

--- Kraj citata ---

Kaj sad i ti odjednom ides? Ma ajde svi u k**ra* j#bote Rijeka kad se dogovaraamo za meet 3 godine unaprijed sad se vi sjetite za RI! Aj bok

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju