Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Kolko vas je zaintersiranih za vožnjicu do Rijeke ???

<< < (8/24) > >>

Iwo SR Tuono:
večeras u ponoć ću javit datum, al ovi šta žele subotu vode u anketi....nešto se digla zainteresiranost za meetove opet

Genesis051:

--- Citat: Ivan - 13 Studeni, 2008, 13:23:03 ---http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam&param=Hrvatska&code=14317

Za subotu i nedjelju najavljuju sunčano vrijeme, ali temperatura 7-13 stupnjeva. Zagreb 4-12 stupnjeva, subota kiša, nedjelja oblačno sa mjestimičnom kišom. Hm... Lika isto nekih 4-11 stupnjeva sa naoblakom. 

--- Kraj citata ---

Vama iz Like (i Gorskog Kotara) bi odobrio benificirani moto-staž   ;D :icon_biggrin: ;D (kad bi se to moglo) !
 Jbt... usred ljeta dođem na moto-susret u Delnice i Fužine, pa nosim (za povratak) full "ratnu opremu" jer je prava ledara uvečer... mi, u Kvarneru, imamo i po noći kolovoz, a ne samo po danu  :laughing7:

Poggiali:
evo ovako ----

Za Rijeku se kreče u nedjelju 16.11. , mjesto okupljanja je Bila/ McDonalds u novom zagrenu, kod rotora...
Bilo bi dobro da se nađemo u 10, tak da se do pola 11 krene.  Polazak može odgoditi jedino kiša ili viša sila :D

Vidimo se ;)

Genesis051:
Kamo u Rijeku dolazite (?)... Gdje je finalni susret riječana i zagrepčana (i ostalih)...
riječki Mc Donald's ?...

Poggiali:
ja Rijeku uopče ne poznam, tak da nemam blage di da se nađemo :) zadnji put sam bio tamo prije 5-6 godina valjda

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju