Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
evo dobio max adsl, i spojim zicano, i skida mi 80 kbps a na kutiji pise da je bezicno, jel sad to bezicno ili zicno, a svima skida po 200 kbps, neznam vise sto da mislim, poze neka pomoc, radi se o ruteru marke speedtouch-thomson
Citat: speedburn2 - 05 Studeni, 2008, 15:15:17evo dobio max adsl, i spojim zicano, i skida mi 80 kbps a na kutiji pise da je bezicno, jel sad to bezicno ili zicno, a svima skida po 200 kbps, neznam vise sto da mislim, poze neka pomoc, radi se o ruteru marke speedtouch-thomsonja ovo tvoje nista nekuzim... pa ako si spojio zicano onda je valjda zicano...
sve je spojeno preko zice samo meni je brzina skidanja 80 kbps a susjedu 200
pa pise zicano je spojio!Ak si zicano onda nije bezicno! Bezicno "wireless" = bez zica!Da bi komp spojio bezicno trebas imat USB device koji ce bezicno preniejti signale ili laptop koji ima wireless u sebi ugrađen!
gle na kutiji od rutera pise bezicno, al je spojeno preko zice, danas sam zvao sluzbu za korisnike mozda se moze sta na centrali rjesit
Citat: speedburn2 - 06 Studeni, 2008, 16:33:46gle na kutiji od rutera pise bezicno, al je spojeno preko zice, danas sam zvao sluzbu za korisnike mozda se moze sta na centrali rjesita šta ide bežično ? linija, il kabal mrežni ??'