Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Imt 506 morini  (Posjeta: 15 )

1 Član i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zmijavci
Imt 506 morini
« : Danas u 19:26:21 »
Pozdrav ekipa, ako vas još ima koliko što me poznate :toothy12:
Blizu mene u Cisti velikoj se već nekoliko godina za redom organizira utrka motokultivatora IMT 506, poznatiji pod nadimkom agria (jer je kopija njemačke agrie 6000). Svake godine dođem s nekom skalamerijom, prve godine je to bila elektro agria od 8KW, drugu godinu je to bila original imt 506 samo friziran cilindar, zx i dellorto vhsb 26 itd...nakon toga opet dvije godine sa strujom. Ovu godinu kako sam radio kao nastavnik u srednjoj obrtničkoj školi, s djecom sam se zezao i u sklopu radioničkih vježbi (tokaranje, zavarivanje...) smo ugradili morini mašinu od aprilie SR na ram od freze, tj na ono što je od njega ostalo, 80% golog rama je sigurno otpilano bilo.
Imam morini, piaggio i minarelli djelova i mašina doma, al sam odabrao morini jer je ne mislim stavljati na skuter, a imam za nju italkit, yasuni c21, multivar itd...jedan oke setup za motokultivator.
Pila je složena 90%, fali još spojiti struju, rashladnu tekućinu, monitirati ventilator, ručke itd...Još je original cilindar i neki vareni zx, kad vidim kako to vozi, ide tunning. Nije mi ni cilj da vuče nešto, samo da bude jako glasna i "nervozna" na gasu. A malo šta može zvučati brutalno ko midrace skuter.
Nisam neko vrijeme na forumu pa mi samo recite gdje je pouzdano kačiti slike pa ih ovdje linkam. Koristio sam photobucket pa je to propalo. Pa imageshack ili nešto što je isto propalo. Pa neki treći koji je isto propao...u koji god projekt uđem nema slika jer je stranica za upload slika propala.