Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia Sr - Dark Edition
3alfa3:
--- Citat: SlowRider - 21 Veljača, 2009, 17:42:02 ---Postoji li mogucnost ugradnje drugog kilera koji ima vecu povrsinu na nrg power?
--- Kraj citata ---
da, ali trebalo bi busit prednju masku kako bi veca povrsina dobila friski zrak. Ne mislim bas u takve preinake ici, pogotovo jer skut i ovako ne kuha, a vec ej 3 sezone tako nakitan prezivio s lakocom.
Dapace, obzirom da je sistem hladjenja pod tlakom, da je i obicna voda, vreliste bi bilo preko 100C, a kamoli sa antifrizom s kojim se vozim.
Druga stvar je to sto bi motor imao vise snage i manje habanje da je temp. oko 55-60C
R@kija:
dajte da vas pitam...jel bi se dao od 180spa kiler stavit na runner 50...jel bis e osjetilo bolje hladenje...jel bi bio ventilator potreban :icon_scratch:
vedran_ft_:
--- Citat: gianelli - 21 Veljača, 2009, 13:27:46 ---ljep sr, samo mogao si se potrudit i kad si vec polirao deklo ili sta si radio, polirt ga kako treba, bar je to lako kad je deklo zamalo pa ravno samo. :S
i koji je to spuh na njemu? :S
--- Kraj citata ---
dekl je ispoliran možeš se gledat na njemu, bez crtice na njemu, ono su od prije slike, sad je :icon_thumright:
vedran_ft_:
--- Citat: 3alfa3 - 21 Veljača, 2009, 12:54:17 ---Nisam gledao topik od pocetka pa ne znam radi li se o LC mashini. Ako se radi, onda mrezice treba maknut jer je kolicina zraka koja dodje do hladnjaka puno manja sa njima. Ovo "puno" treba shvatit doslovno.
--- Kraj citata ---
radi se o zračnom hlađenju, ova maska i mrežica stvar je samo izgleda, mrežice su poljepljene još samo masku ofarbat i super, bit će slika....
toma17:
nemam reci daj mi samo reci koliko si dao za zadnju lampu s :icon_thumright:kut je odlican
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju