Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia Sr - Dark Edition

<< < (21/46) > >>

3alfa3:

--- Citat: PROOF - 21 Veljača, 2009, 14:31:44 ---da ali kak da znam kolko mi je temperatura?

--- Kraj citata ---

Mjeri necime sto pokazuje u stupnjevima C

Zdravoseljacka metoda je rukom pa pogadjanje. Obicno se 55C moze drzati 1-2 sekunde, dok bi 80+C vec trebalo biti jako toplo i dodir samo brzinski prstom

ichko:

--- Citat: gianelli - 21 Veljača, 2009, 13:27:46 ---ljep sr, samo mogao si se potrudit i kad si vec polirao deklo ili sta si radio, polirt ga kako treba, bar je to lako kad je deklo zamalo pa ravno samo. :S

i koji je to spuh na njemu? :S

--- Kraj citata ---

Mislim da je ovo giannelli extra...

SlowRider:

--- Citat: 3alfa3 - 21 Veljača, 2009, 14:27:33 ---Ako mozes, pokusaj temperaturu drzati oko 60C

--- Kraj citata ---

Trenutno odrzavam toliko, izmedju 55° i 63°...

3alfa3:

--- Citat: SlowRider - 21 Veljača, 2009, 17:22:20 ---Trenutno odrzavam toliko, izmedju 55° i 63°...

--- Kraj citata ---

Tako bi trebalo imati i po ljeti ako je ikako moguce.
Ja nazalost ne mogu - kad je vani jako vruce, uredno sam preko 80C. Jednom sam cak izmjerio temperaturu vode u ekspanzionoj od skoro 90C

SlowRider:

--- Citat: 3alfa3 - 21 Veljača, 2009, 17:25:22 ---Tako bi trebalo imati i po ljeti ako je ikako moguce.
Ja nazalost ne mogu - kad je vani jako vruce, uredno sam preko 80C. Jednom sam cak izmjerio temperaturu vode u ekspanzionoj od skoro 90C

--- Kraj citata ---

Postoji li mogucnost ugradnje drugog kilera koji ima vecu povrsinu na nrg power?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju