Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia Sr - Dark Edition

<< < (46/46)

Miki-speedy:

--- Citat: tomovzo666 - 08 Srpanj, 2011, 15:39:31 ---to ni ja ne kuzim zasto ga je..,prvo za naljke,decko je stavio na svoj skuter sto se njemu svidja i sto misli da dobro izgleda na njemu,ipak svako od nas ima razlicite ukuse

--- Kraj citata ---
Pa isto sad ja tebi kazem e Tomo,ne svidjaju mi se tvoje gume,seljo su mi...ti me napadnes i kazes mi da sam konj i sve ono i ko je sad tu lud?

igor.sb:
Lose podnosi kritiku i to se sad iskoristava kroz zajebanciju, pogotovo cokov post

reci da selo je i meni se svidja i boli te tuki

vedran_ft_:

--- Citat: Miki-speedy-chm - 08 Srpanj, 2011, 15:27:11 ---Cokov je prejeben  :)

I nepismen si,ne diže se pise rastavljeno  :notworthy:

--- Kraj citata ---

jesam nepismen sam pa šta sad?? a to što si ti izgorio po glavi  :violent5: to je već malo veći problem

--- Citat: tomovzo666 - 08 Srpanj, 2011, 15:39:31 ---to ni ja ne kuzim zasto ga je..,prvo za naljke,decko je stavio na svoj skuter sto se njemu svidja i sto misli da dobro izgleda na njemu,ipak svako od nas ima razlicite ukuse

--- Kraj citata ---

a ovi osatli drkađije šta drkaju tu i seru, nek nastave samo, libo me racku... ova tema može lock, a i može biti obrisanan svejedno mi je, nevrijedi sa stokom imat posla. pa da je od zlata, srebra, dijamanata, došo bi neki kreten i reko a je SELO... Kao što sam reko na forumu ima ljudi koji su jednostavno DNO DNA dalje ne može, al oni su jednostavno cool, a tinejđeri (Miki-speedy-chm i ostali )  to puše.

tomovzo666:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 08 Srpanj, 2011, 15:41:58 ---Pa isto sad ja tebi kazem e Tomo,ne svidjaju mi se tvoje gume,seljo su mi...ti me napadnes i kazes mi da sam konj i sve ono i ko je sad tu lud?

--- Kraj citata ---
ma ja sam ti ladovina teska i boli me k sta drugi misle,o meni mome motoru ,mojoj zeni i  mome autu,pa svako ima pravo na svoje misljenje,.a sta drugi misle mene ti to bas ni ne zanima,ako mi das neki dobar savjet,ja cu ga saslusati i mozda i uradim to ako sam u mogucnosti,a da mi kazes ta naljka ti je smece,ako sam je ja tu stavio i meni se svidja to tako,boli me k sta ko misli,kuzis sta ti hocu reci,svako ima pravo izrazit svoje misljenje i ja to podrzavam

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju