I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Ajde napišite molim vas i objasnite kako se pravilno štela skuter,šta je sve potrebno i slično....Hvala
ma nevezano za tuning mislmi na to kako nastelati pravilno nenastelovan skuter?!?!
novci novci i samo novci za pocetak a onda kasnije , rolice ,federi ,dizne ,remen ak je u banani.........
Pod štelanjem skutera mislim na štelanje karba...jel me razumijete?
Citat: dino_sk - 04 Studeni, 2008, 23:36:42novci novci i samo novci za pocetak a onda kasnije , rolice ,federi ,dizne ,remen ak je u banani......... POTPIS To si dobro reko i imaš potpuno pravo... Sad si u prvom koraku rupe bez dna... Ali ak ostaneš na prvom koraku (mislim na to ak ostaviš serijalu), možda se još i stigneš izvuć iz rupe...Al kolko vidim imaš ZX-a i automatski je to već stvar koju treba štelat. Ak ti je sve ostalo serijsko gore bubni bijeli centralni malossi i 4.0 grama rolice i piči dalje. Možda čak i mrvicu lakše od 4.0
Citat: dhorvat2 - 05 Studeni, 2008, 09:00:27Citat: dino_sk - 04 Studeni, 2008, 23:36:42novci novci i samo novci za pocetak a onda kasnije , rolice ,federi ,dizne ,remen ak je u banani......... POTPIS To si dobro reko i imaš potpuno pravo... Sad si u prvom koraku rupe bez dna... Ali ak ostaneš na prvom koraku (mislim na to ak ostaviš serijalu), možda se još i stigneš izvuć iz rupe...Al kolko vidim imaš ZX-a i automatski je to već stvar koju treba štelat. Ak ti je sve ostalo serijsko gore bubni bijeli centralni malossi i 4.0 grama rolice i piči dalje. Možda čak i mrvicu lakše od 4.0 nemam zx-a...to sam samo bezveze napiso.. sve je serijala na skuteru znaci...
sve je serijala na skuteru znaci...
e pa bas zato sto nemam znanja i iskustva oko stelanja karba trazim ovdje pomoc...da znam mislim da bi se ja zajebavo ovdje po forumu? ajde nek hac napise koju pametnu...
Citat: stupar - 04 Studeni, 2008, 23:12:18Ajde napišite molim vas i objasnite kako se pravilno štela skuter,šta je sve potrebno i slično....Hvala nekakvo znanje i iskustvo.
Citat: SlowRider - 05 Studeni, 2008, 14:50:48Citat: stupar - 04 Studeni, 2008, 23:12:18Ajde napišite molim vas i objasnite kako se pravilno štela skuter,šta je sve potrebno i slično....Hvala nekakvo znanje i iskustvo.POTPIS
Citat: stupar - 05 Studeni, 2008, 08:56:13Pod štelanjem skutera mislim na štelanje karba...jel me razumijete?koliko sam ja skuzio iz ovog posta covjek govori o karbu a ne o prijnosu... neznam, mozda ja grijesim...