Tehnički kutak > Tuning skutera
Štelanje skutera
dhorvat:
--- Citat: stupar - 05 Studeni, 2008, 10:09:09 ---sve je serijala na skuteru znaci...
--- Kraj citata ---
Znači u dućan i kupi sve "oriđiđi" :icon_tongue:
SlowRider:
--- Citat: stupar - 04 Studeni, 2008, 23:12:18 ---Ajde napišite molim vas i objasnite kako se pravilno štela skuter,šta je sve potrebno i slično....Hvala :dontknow:
--- Kraj citata ---
nekakvo znanje i iskustvo.
stupar:
e pa bas zato sto nemam znanja i iskustva oko stelanja karba trazim ovdje pomoc...da znam mislim da bi se ja zajebavo ovdje po forumu? ajde nek hac napise koju pametnu...
Po?etnik:
jabio stavio tu bijelu centralnu oprugu pa je bilo klepetanja po deklu, valjda je premekana
PitBull Aerox:
--- Citat: stupar - 05 Studeni, 2008, 19:11:15 ---e pa bas zato sto nemam znanja i iskustva oko stelanja karba trazim ovdje pomoc...da znam mislim da bi se ja zajebavo ovdje po forumu? ajde nek hac napise koju pametnu...
--- Kraj citata ---
to ti se ne moze objasniti ovako, jer ti neznas niti koji su dijelovi karba... prvo to saznaj i saznaj kako se koji dio zove pa ce ti se rec s kojim se sta stela... a i opet neces znat jer za to treba prvo gledat kako ljudi rade, e onda duze vremena trudit se i ne uspjevat da bi na kraju naucio... nije to ucenje od 5 min niti posao od 5 min...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju