Tehnički kutak > Tuning skutera

Štelanje skutera

<< < (4/4)

malaguti f12:

--- Citat: SlowRider - 05 Studeni, 2008, 14:50:48 ---
--- Citat: stupar - 04 Studeni, 2008, 23:12:18 ---Ajde napišite molim vas i objasnite kako se pravilno štela skuter,šta je sve potrebno i slično....Hvala  :dontknow:

--- Kraj citata ---

nekakvo znanje i iskustvo.

--- Kraj citata ---

POTPIS

dino_sk:

--- Citat: malaguti f12 - 06 Studeni, 2008, 19:03:58 ---
--- Citat: SlowRider - 05 Studeni, 2008, 14:50:48 ---
--- Citat: stupar - 04 Studeni, 2008, 23:12:18 ---Ajde napišite molim vas i objasnite kako se pravilno štela skuter,šta je sve potrebno i slično....Hvala  :dontknow:

--- Kraj citata ---

nekakvo znanje i iskustvo.

--- Kraj citata ---

POTPIS

--- Kraj citata ---
rolice ,federi ,dizne ,remen...i naravno znanje  :drunken_smilie:

PitBull Aerox:

--- Citat: stupar - 05 Studeni, 2008, 08:56:13 ---Pod štelanjem skutera mislim na štelanje karba...jel me razumijete?

--- Kraj citata ---

koliko sam ja skuzio iz ovog posta covjek govori o karbu a ne o prijnosu... neznam, mozda ja grijesim...  :toothy11:

stupar:

--- Citat: PitBull Aerox - 06 Studeni, 2008, 21:40:18 ---
--- Citat: stupar - 05 Studeni, 2008, 08:56:13 ---Pod štelanjem skutera mislim na štelanje karba...jel me razumijete?

--- Kraj citata ---

koliko sam ja skuzio iz ovog posta covjek govori o karbu a ne o prijnosu... neznam, mozda ja grijesim...  :toothy11:

--- Kraj citata ---

upravo tako...citavo vrijeme pokusavam shvatiti oko stelanja karburatora,znaci lergas i slicno..kako pravilno NASTELATI KARBURATOR a ne prijenos i slicno...

PitBull Aerox:
pa et... reko sam ti... nemozes to naucit preko foruma tak sto ti netko kaze... to moras sam uzet u ruke, upoznat sve dijelove... i onda da ti se objasni koji dio koji otvor gasa stela... a i to opet neces imat pojma... to treba vremena, sati  i sati stelanja i zivciranja da bi naucio... :redface:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju