Tehnički kutak > Tuning skutera

Štelanje skutera

<< < (2/4) > >>

stupar:
Pod štelanjem skutera mislim na štelanje karba...jel me razumijete?

dhorvat:

--- Citat: dino_sk - 04 Studeni, 2008, 23:36:42 ---novci novci i samo novci za pocetak   :toothy12:
a onda kasnije , rolice ,federi ,dizne ,remen ak je u banani.........

--- Kraj citata ---

:rofll: POTPIS
            :laughing4:

To si dobro reko i imaš potpuno pravo... Sad si u prvom koraku rupe bez dna... Ali ak ostaneš na prvom koraku (mislim na to ak ostaviš serijalu), možda se još i stigneš izvuć iz rupe...

Al kolko vidim imaš ZX-a i automatski je to već stvar koju treba štelat. Ak ti je sve ostalo serijsko gore bubni bijeli centralni malossi i 4.0 grama rolice i piči dalje. Možda čak i mrvicu lakše od 4.0  :icon_thumright:

dhorvat:

--- Citat: stupar - 05 Studeni, 2008, 08:56:13 ---Pod štelanjem skutera mislim na štelanje karba...jel me razumijete?

--- Kraj citata ---

Ja sam na Dellortu 12 serijskom imal 86 diznu na ZX-u i motor je letil!

stupar:

--- Citat: dhorvat2 - 05 Studeni, 2008, 09:00:27 ---
--- Citat: dino_sk - 04 Studeni, 2008, 23:36:42 ---novci novci i samo novci za pocetak   :toothy12:

--- Kraj citata ---

To si dobro reko i imaš potpuno pravo... Sad si u prvom koraku rupe bez dna... Ali ak ostaneš na prvom koraku (mislim na to ak ostaviš serijalu), možda se još i stigneš izvuć iz rupe...

Al kolko vidim imaš ZX-a i automatski je to već stvar koju treba štelat. Ak ti je sve ostalo serijsko gore bubni bijeli centralni malossi i 4.0 grama rolice i piči dalje. Možda čak i mrvicu lakše od 4.0  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

nemam zx-a...to sam samo bezveze napiso.. :D sve je serijala na skuteru znaci...

skuterFan:

--- Citat: stupar - 05 Studeni, 2008, 10:09:09 ---
--- Citat: dhorvat2 - 05 Studeni, 2008, 09:00:27 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

nemam zx-a...to sam samo bezveze napiso.. :D sve je serijala na skuteru znaci...

--- Kraj citata ---

hahha, ma bravo...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju