Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Runner novi sat na mc3  (Posjeta: 209 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline civro

• Tržnica : (+1)
  • forumski biciklist
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: Aerox 70,zrx1200r
  • Moja Kaciga: ls2,suomy,airoh
  • MojSetup: Trophy 17.5 polini vario
  • MojSpuh: Nardo
Runner novi sat na mc3
« : 29 Lipanj, 2025, 10:28:20 »
Pozz..ovako stavio sam sat od novog runnera na nrg mc3 i nemogu dobit gorivo nikako da radi....sat je ispravan jer kad zicu sstavim na masu na satu pokaze full....probao sam 3 druga plovka i jednostavno na satu samo blica...cak mi nece ni da radi stage6 mini3 urica za gorivo isto samo blica na 0%...probao sam i zice od plovka vuc direktno do sata i nema sanse dobit to gorivo...ima tko kakvu ideju ?
Gone But Not Forgotten
         Aerox 70cc,SR 125,SP 180,RS 125,Aerox Team t6

Offline JogFromYamaha

• moderator
  • Tržnica : (+10)
  • maxi forumaš
  • how you ride not what you ride
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varazdin
  • Moj Skuter: XEvo 400
  • Moja Kaciga: schuberth sr1
  • MojSpuh: original inox
Odg: Runner novi sat na mc3
« Odgovori #1 : 29 Lipanj, 2025, 15:22:31 »
Ne dobivas odgovarajuce vrijednosti od plovka tanka do sata.
Pogledaj si koliko su defaultne vrijednosti plovka na novom raneru s kojeg je sat i usporedi sa onime sta ti dobivas.

Offline civro

• Tržnica : (+1)
  • forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: Aerox 70,zrx1200r
  • Moja Kaciga: ls2,suomy,airoh
  • MojSetup: Trophy 17.5 polini vario
  • MojSpuh: Nardo
Odg: Runner novi sat na mc3
« Odgovori #2 : 29 Lipanj, 2025, 16:59:08 »
Fascinantno sta na stage6 urici koja ima namjestavanje ohma po skuteru...i ima learning mode ono da se isprazni komplet tank...pa napuni..i memorira na koliko ce se % rezerva palit..apsolutno nista ne radi...stalno error...a doslovno su zice stari runner/nrg od sata iste kao i na novom...decki koji su spajali svoje isto kazu zica na zicu...al nema teorije dobit taj benzin...gledao sam i provodljivost od plovka do sata..sve provodi,prekida nema...cackao po tim ohmima,isprobao 3 plovka i nista...stari i novi su benzin zuto zelena i bijelo zelena...zuto zelena kao na lampicu rezerve,bijela signal na sat i treca zica...po shemi...stari tip ide na bijelu od brave...a na novom tipu ide na masu...isprobao sam sve 🤣
Gone But Not Forgotten
         Aerox 70cc,SR 125,SP 180,RS 125,Aerox Team t6