Pozdrav svima, trebam vašu pomoć!
Zanima me koji bi skuter bio najbolja opcija za kupiti i napraviti od njega projekt, tj maksimalno ga sloziti sebi za gust?
Osobno sam razmisljao o apriliji sr50, samo me zanima da li je bolja starija verzija sa fergazerom (ne ditech) ili novija verzija sa fergazerom (ne znam jel nova uopce postoji da ditech ili su odustali od te verzije)? ili mozda jaca aprilija kao 125 ili 150? jos mi pada na pamet aerox 50 (isto stara verzija)... gledao sam cak i runere 180 dvotaktne ali se ne moze nac, ili ako se nadje, cijene su im za ne komentirat...
Imate li vi kakvu ideju/preporuku koji skuter uzeti? dostupnost dijelova, cijena, aftermarket dijelovi i jednostavnost sve dolazi u obzir... nisam neki vrsni mehanicar, ali volio bi tako nesto probati, nauciti putem a i imati pilu od skutera za povremeno se provozat... bit ce to nenormalan learning curve za mene jer najkompliciranije sta sam na skuteru napravio je promijenio lezaj osovine zadnjeg kotaca na beverlyu! hahahahaha ne mislim to zavrsit u dva dana nego kako se ima vremena, zelje i novaca da to sve prati da se skuter tak i slaze...
opet sam zeljan skutera dvotaktasa, mirisa i zvuka koji proizvodi!!! imam 500 cruisera i uvijek ce bit jaci i brzi skuter al jednostavno opet u glavi mi nemjerljiv sa tom djecjom zeljom!