Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Kupnja Beverly 350, 400 ili pak sh300  (Posjeta: 578 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Nordost

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • Years
Kupnja Beverly 350, 400 ili pak sh300
« : 17 Ožujak, 2025, 17:07:56 »
Pozdrav ekipa.
Kako Split i auto po gradu u sezoni ne idu zajedno, u potrazi sam za skuterom. Godinama već gledam za uzet Beverly 350, ali nekako tek sad sam dosa na realiziranje ideje. Ima sam prije koju godinu kratko Hondu sh300 i odusevila me agilnoscu, ali ne bas prostorom za noge i ispod sica, dok Beverly vec nudi nesto vise. Kako su cijene otislo gore, i primjerci iz 2012. se prodaju po preko 3000eura, dok ih par ima i ispod toga, ali nisu u bajnom stanju pa sam tako naletia i na par Beverlya 400 nove linije po cca 4500e šta bi bilo mozda bolji izbor. Vidim da ih je dosta na oglasu i cujem da nisu neka kvalitetna pa me zanima kakva su vasa iskustva? Nudi li vise, osim starosti, je li pametnije odabrati noviji model sa do 25tkm ili ipak stariju liniju? Prelazio bih s njim max 5000km godišnje, jer mi je za grad i za okolicu na ribe. Sh300 sam navea, jer znam da je pouzdan 100%, ali uvik ce mi biti sitan.

Offline JogFromYamaha

• moderator
  • Tržnica : (+10)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • how you ride not what you ride
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varazdin
  • Moj Skuter: XEvo 400
  • Moja Kaciga: schuberth sr1
  • MojSpuh: original inox
Odg: Kupnja Beverly 350, 400 ili pak sh300
« Odgovori #1 : 18 Ožujak, 2025, 09:31:33 »
Nemas kaj razmisljati kod Piaggia, kvaliteta je dosta dobra i iskustvo ti ovisi o samom odrzavanju i postupanju prema motoru.
Gledaj da je to ono sto trazis i da ti ergonomija pase sve ostalo je samo reg#vn% odrzavanje i normalno ponasanje.
Po meni mozda za gradsku voznju bi prije isao na quasar 250 agregat jer master nije bas za gradsku voznju jer mu dosta dugo treba dok se zagrije sto donosi svoje probleme.

Offline balki

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • idemo dalje...
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: Sportcity X50ie; X=3
  • Moja Kaciga: Nolan N80.8
  • MojSetup: Nadasve funkcionalna nakupina djelova
  • MojSpuh: Akrap
Odg: Kupnja Beverly 350, 400 ili pak sh300
« Odgovori #2 : 18 Ožujak, 2025, 16:57:56 »
Moj glas za Bev350.
33 konja je zabavno za vožnju, dijelova ima na svakom ćošku a uvijek ćeš ga lako prodati.
Stvarni život je iluzija izazvana odmakom od tastature