Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Strani dostavljači  (Posjeta: 1183 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline balki

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • idemo dalje...
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: Sportcity X50ie; X=3
  • Moja Kaciga: Nolan N80.8
  • MojSetup: Nadasve funkcionalna nakupina djelova
  • MojSpuh: Akrap
Strani dostavljači
« : 12 Ožujak, 2025, 02:45:56 »
Koja je fora da im uvjek do poda visi jedna il obje noge dok skuteriraju?
Naime kad se noge drže na podnici rastereti se dio pritiska na trticu. U takvoj "normalnoj" pozi je i toplije za noge i ne trne dupe a ovima vise noge i po minusima.
Jel to neki njihov "frajerski način" iz Filipina, Indije i sl?
Stvarni život je iluzija izazvana odmakom od tastature

Offline JogFromYamaha

• moderator
  • Tržnica : (+10)
  • maxi forumaš
  • how you ride not what you ride
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varazdin
  • Moj Skuter: XEvo 400
  • Moja Kaciga: schuberth sr1
  • MojSpuh: original inox
Odg: Strani dostavljači
« Odgovori #1 : 12 Ožujak, 2025, 09:25:51 »
Ne nego ti hrpetina tih ljudi nema vozacku dozvolu koja bi bila valjana za voznju u bilokojoj europskoj drzavi i samim time neznaju ni voziti nista i s nogama se "balansiraju" ko klinci dok uce vozit bicikl.
Zato ih stavljaju kao dostavljace na elektrobicikle i romobile za koje u hrvatskoj pod odredenim uvjetima netreba nikakva dozvola za voznju.
Cak da ima i polozenu vozacku ne znaci mu vozacka nista, jer mora imati profesionalnu vozacku citaj drugi su uvjeti dok se poslovno upravlja vozilom naspram privatne voznje.
Problem je i to da nitko ne kontrolira u dostatnoj kolicini nego se sve samo presucuje i dopusta siva zona dokle ne dode do prometne, a onda dok su ljudi nastradali ko kod ovog sta je zabio bus pun ljudi onda su svi pametni.
Inace bilo je i incidenata koji su se desili u rijeci gdje je bus pun ljudi zavrsio na boku zbog sportske voznje i o tome mediji ne pricaju.

Svima treba biti jasno da nije bitno od koje zemlje radnik dolazi bitno je da je upoznat sa zakonima i propisima kao u prometu tako i na poslu, a to nije tako i zato se sve i svasta desava. Netko to koristi a netko u tom procesu strada.
« Zadnja izmjena: 12 Ožujak, 2025, 15:29:07 JogFromYamaha »

Offline v3kac

• Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: runner, leonardo
« Odgovori #2 : 12 Ožujak, 2025, 11:34:06 »
Ekipa dugo me nije bilo, kad smo kod teme, zataškavaju se razne nezgode sa stranim radnicima jel to odgovara kapitalu, nije lako nama niti njima, čuvajte sebe i ostale.

Offline JogFromYamaha

• moderator
  • Tržnica : (+10)
  • maxi forumaš
  • how you ride not what you ride
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varazdin
  • Moj Skuter: XEvo 400
  • Moja Kaciga: schuberth sr1
  • MojSpuh: original inox

Offline matija84m

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: zvečaj
  • Moj Skuter: gilera dna
  • Moja Kaciga: vemar
  • MojSetup: Gilardoni 180😉
  • MojSpuh: SM04
« Odgovori #4 : 14 Ožujak, 2025, 18:30:14 »
Ne nego ti hrpetina tih ljudi nema vozacku dozvolu koja bi bila valjana za voznju u bilokojoj europskoj drzavi i samim time neznaju ni voziti nista i s nogama se "balansiraju" ko klinci dok uce vozit bicikl.
Zato ih stavljaju kao dostavljace na elektrobicikle i romobile za koje u hrvatskoj pod odredenim uvjetima netreba nikakva dozvola za voznju.
Cak da ima i polozenu vozacku ne znaci mu vozacka nista, jer mora imati profesionalnu vozacku citaj drugi su uvjeti dok se poslovno upravlja vozilom naspram privatne voznje.
Problem je i to da nitko ne kontrolira u dostatnoj kolicini nego se sve samo presucuje i dopusta siva zona dokle ne dode do prometne, a onda dok su ljudi nastradali ko kod ovog sta je zabio bus pun ljudi onda su svi pametni.
Inace bilo je i incidenata koji su se desili u rijeci gdje je bus pun ljudi zavrsio na boku zbog sportske voznje i o tome mediji ne pricaju.

Svima treba biti jasno da nije bitno od koje zemlje radnik dolazi bitno je da je upoznat sa zakonima i propisima kao u prometu tako i na poslu, a to nije tako i zato se sve i svasta desava. Netko to koristi a netko u tom procesu strada.

Dobro si ovo napisao.
Nismo glupi i dobro znamo tko koristi i tko stradava.
A morali bi biti svjesni tko ce tek stradat i crncit za njihove penzije koje ce svi ostvarit i pobjec doma uzivat u zivotu.
Ali koga briga za sutra, bitno da je danas dobro
Mnogo jaka grana, role grama malo,
Tripovat se mora, makar se raspalo.

Online 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG