Tehnički kutak > Tuning skutera
minarelli od stock prema no limit
rašpa:
Naknadno sam primjetio kako imam krivu sviječicu, kratki navoj, pa sam stavio ngk9 dugi navoj i tu se osjetno čulo da motor ima bolji rad i start je bolji, krajnja je ostala ista a potrošnja čini mi se malo pala, možda pola litre.
Odlučio sam se na linearnu polutku od malossia, ventilvar malosi i kevlar remen malossi on je 745 bar kako pišu al to moram još izmjeriti baš, jedan je več u motoru dok ovo pišem ali imam još jedan zapakiran. Stavio sam i termostat, original se trebao čekati pa sam naručio motoforce ali ga je trebalo malo pobrusiti da bolje sjedne u glavu motora, valjda bude radio kako treba, za sada po ovoj hladnoći mi se čini ok.
Najbitnije vezano za kevlar remen, novi ventilvar i linearnu polutku je da sam stavio polutku prvo na strmiji kut a ostatak podešenja je kako je i bio prije, dobio sam to da motor krene malo slabije nego prije, drži ga na 8000 i nagura max 8500 na 70km do kojih čak brzo i dođe.
Nakon toga sam probao sa 5gr rolicama jer lakših nisam imao i sa njima je start bolji malo to sve fluidnije ide, vrti na 9500 u startu ima rupu ko i prije da padne za 1000 dolje i max je opet oko 80.
Ukratko koda i nema linearne, čak je i gore.
Nakon toga sam vratio na manji kut linearnu polutku i rolice 5.5 gr i ventilvar podložio maksimalno van da mi kruna kurble jedva sjedne na zupce radilice, a remen je kad ga držim sa gornje strane toliko uz ventilvar da ga jedva mogu okrenut rukom (to je valjda zato jer je remen širi). Sada sa tom postavkom imam start kao na početku prije linearne, vrti ga na 9500 padne na 9200 i na 80km bude na 10000. Znači tek sada se vidi da je ta rupa u okretajima najmanje izražena.
rašpa:
Dolje je slika od remena mitsuboshi koji ima jedno 500km, neznam zašto ga je tako razvalilo i dali je to normalno da tako izgleda u 500km, a i u bloku ima dosta prašine od njega.
Mislim si da bi možda mogao biti razlog tome jer nisam između variatora i bendixa imao podloženo 2mm kako sam našao da se pod multivar podlaže. Mjerio sam dubinu i ovaj varijator Athena zbilja ima razliku 2mm koju treba podložit, sve mjere sam uzeo u obzir i dobio sam tih 2mm.
To sam podložio taj dan kada sam stavio i kevlar remen i linearnu polutku, tak da za kevlar budemo vidli kako bude izgledao…
Stavio sam i sliku glave iznutra kada sam termostat montirao i jedna slika skutera ovako bezveze. Sviječicu sam onda zaboravio poslikati ali je boja dobra cigla prema bogatom.
rašpa:
Sljedeće je u planu dignuti krajnju brzinu pod uvjetom da ne razmrdwm start.
Krajnja je 83gps, ubrzanje na 200m je sa izlaznom 75-78. Neznam kako vam se čine ti podaci i koliko vaši base tuning idu.
Mislio sam prvo probati sa boljim variomatom tipa malossi, polini, s6, tp.
Našao sam neke teme o variomatima za minarelli ali su stare ili taman kada bi trebao pročitati konačnu recenziju odgovora nema…..
Kakva su zadnja vaša iskustva sa variomatima i imate li kakve usporedbe?
Nebi stavljao OR za početak ali može i iskustva sa njima.
Toni46:
Samo polini hi speed za minarelli. Imao sam nekad aeroxa i sa dr evo i sa mhr replicom alu. Cudo variomata probali, polini je bio najbolji.
rašpa:
--- Citat: Toni46 - 03 Studeni, 2024, 11:55:00 ---Samo polini hi speed za minarelli. Imao sam nekad aeroxa i sa dr evo i sa mhr replicom alu. Cudo variomata probali, polini je bio najbolji.
--- Kraj citata ---
Dali je korišten sa linearnom polutkom i ako je sa kojom?
Koliko mu je max speed ako je iza samo linearna polutka malosi, polini, mf ili tako nešto ili sa originalnom polutkom. Znači variomat + da sekundar cvt-a ostane u originalnom omjeru? Zanima me za drevo ali i za mhr pošto si imao oba dva
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju