Tehnički kutak > Tuning skutera
minarelli od stock prema no limit
rašpa:
Pozdrav!
Nakon pročitanih puno starih tema izvukao sam ono bitno i pomogao si za početak.
Primjetio sam da proizvođaći mijenjaju specifikacije komponenti pa nije isti recimo neki remen ili klip pred desetak godina i sada. Isto tako primjetio sam i da kvaliteta komponenti isto nije više da traje nego da se troši novac. Najbitnije primjetio sam da ima starih članova aktivnih i danas a iskustva su im nemjerljiva sa onima iz početka.
Stoga sam zamislio ovu temu i na svojem primjeru od dobre baze aeroxa ali sa rasulom od agregata opisati što je sve napravljeno i koji rezultat je dobiven.
Plan mi je ne stati i ići korak po korak na overrange agregat, pa na kraju taj agregat ubaciti na drugi scoot koji bi bio za rekreativnu vožnju na stazi.
Svakako ću trebati pomoć iskusnih članova, koje ovim putem molim za savjet, da ova tema donese sviježe informacije u vezi minareli LC tuninga.
Nastavak slijedi.
rašpa:
Molim moderatore da premjeste u projekte, zabunom sam tu stavio.
robyakarider:
hi end se ne slaze korak po korak, nego sve komponente odjednom
rašpa:
Slažem se da neide korak po korak, ali ako nabaviš recimo jači spuh i staviš ga na neki gus dok čekaš da stigne base alu, smatram dobrim napisati zapažanje, taman da je i lošeg efekta. Temu sam zamislio kao školovanje sebi i koga zanima, smatram da se najviše naučiš iz prakse kad vidiš koja stvar kako reagira. Dobra stvar za pripremiti sebe za jači setup koji ne oprašta greške. Normalno da ne mislim staviti airsal sport alu na karb 12 i napisati to zapažanje.
robyakarider:
"jak" auspuh ti ne pase na slabiji cilindar jer ima puno veci prihvat di se spaja na cilindar, i tako je sa vecinom stvari
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju