Tehnički kutak > Tuning skutera

minarelli od stock prema no limit

<< < (3/9) > >>

rašpa:

--- Citat: robyakarider - 02 Studeni, 2024, 19:14:43 ---mislis slagati mid ili HE?
to je velika razlika

--- Kraj citata ---

Plan mi je naučiti se tuningu, što gotovim komponentama, što vlastitim preradama. Malo po malo i tako do HE. Mislim da je najlakše nakrcati sve novo naj jače, ali ni onda neznaš dali može bolje, a greške se plačaju i to skupo. Za početak ovaj base setup hoću popeglati maksimalno, kad to naučim onda na midrace

rašpa:
Kada su se utisci slegli (nema veze što je skuter nakon ozbiljnij motora, svejedno me razveselio jer sam si to baš zaželio) krenuo sam tražiti koji auspuh prvo uzeti. Odluka je pala na yasuni r, jer je navedeno da on može i na base i sport neki nježni 70cc.
Nažalost odmah nakon montaže krenulo je razočaranje.

dario007:
Daj malo pročitaj poneke od projekata, kako radiš projekt, ni jednu jedinu sliku nisi stavio...?

rašpa:
Pa ovo je tek početak pisanja, nisam još niti krenuo sa detaljima, niti iskreno došao do njih.

rašpa:
Stavljen yasuni r i lakše rolice u original varijator, snage nije bilo, čak je imao i manje snage. Škicnuo sam termo grupu i naišao na problem. Zaljepio je klip.
Probao sam staviti koju sliku ali za sada nemogu jer mi neda učitati. Kad vidim kako smanjit sliku stavim. Onda ću napisati veći post sa svime i slikama što je za sada napravljeno i rezultat toga.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju