Tehnički kutak > Styling skutera
SP 180 IL NEKA 125-ETA TRKACICA 2T????
pajs:
dottore to je motor koji je unikat i svako ko malo bolje zna o motorima bi volio imati takav stroj i nemogu oni osuditi motor na racun godina
bolje zadrzi ti taj motor dok ne dode netko ko voli i cijeni tu pilu a ne prodat ga nekome ko zeli bit lola u svom selu a nezna ni sta je kupia, i nece to cijenit. taj nezna ni sta znaci kad nekome kazes da imas cagivu mito. da imam novaca odma bih je kupio brz razmisljanja, samo uvijek krivi imaju novce
cagiva mito is king :glasses2:
GSXR KLIS:
--- Citat: pajs - 06 Studeni, 2008, 08:57:07 ---dottore to je motor koji je unikat i svako ko malo bolje zna o motorima bi volio imati takav stroj i nemogu oni osuditi motor na racun godina
bolje zadrzi ti taj motor dok ne dode netko ko voli i cijeni tu pilu a ne prodat ga nekome ko zeli bit lola u svom selu a nezna ni sta je kupia, i nece to cijenit. taj nezna ni sta znaci kad nekome kazes da imas cagivu mito. da imam novaca odma bih je kupio brz razmisljanja, samo uvijek krivi imaju novce
--- Kraj citata ---
slazem se :icon_thumright:
nisan ja ni sumnjao da taj motor ne vrijedi te pare samo sam sa saobom gledao vise fakotra i u gornjem postu sam napisao da je cagiva dobila prevagu samo je pitanje kad cu dobit novce i moram se dogovorit sa rodakom kad cu je doc viit to ce bit stvarno tesko al potrudit cu se da bude sta prije
GSXR KLIS:
samo meni je problem sta ja tek iman 15 godina iman dosta iskustva sa motorima samo neznan jel ta pila malo jaka jos za mene lako bi sse ja na nju navikao samo opet mozda bi bilo bolje da pocnem sa sp-om pa onda nju uzmen sta van se cini o ovom motoru tu mi je u splitu blizu radi kupnje pa molin vas da recete sta van se cini http://www.auti.hr/motocikli/skuteri/showAdvert284398.html
2TDottore:
--- Citat: pajs - 06 Studeni, 2008, 08:57:07 ---dottore to je motor koji je unikat i svako ko malo bolje zna o motorima bi volio imati takav stroj i nemogu oni osuditi motor na racun godina
--- Kraj citata ---
mislim da ce nakraju tako i biti. :icon_thumright:
Bokygs:
--- Citat: GSXR KLIS - 06 Studeni, 2008, 11:26:10 ---samo meni je problem sta ja tek iman 15 godina iman dosta iskustva sa motorima samo neznan jel ta pila malo jaka jos za mene lako bi sse ja na nju navikao samo opet mozda bi bilo bolje da pocnem sa sp-om pa onda nju uzmen sta van se cini o ovom motoru tu mi je u splitu blizu radi kupnje pa molin vas da recete sta van se cini http://www.auti.hr/motocikli/skuteri/showAdvert284398.html
--- Kraj citata ---
Ja se ne bi na tvome mjestu zahebavao sa policijom,IMHO gilera runner vx(e može serijski,s kitom 209 ili s mašinom od vxr-a)... :headbang: i možeš sa 16 god voziti(dotad skupljaj novce)...ali to je samo moje mišljenje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju