Tehnički kutak > Styling skutera
SP 180 IL NEKA 125-ETA TRKACICA 2T????
GSXR KLIS:
--- Citat: Bokygs - 07 Studeni, 2008, 13:12:58 ---
--- Citat: GSXR KLIS - 06 Studeni, 2008, 11:26:10 ---samo meni je problem sta ja tek iman 15 godina iman dosta iskustva sa motorima samo neznan jel ta pila malo jaka jos za mene lako bi sse ja na nju navikao samo opet mozda bi bilo bolje da pocnem sa sp-om pa onda nju uzmen sta van se cini o ovom motoru tu mi je u splitu blizu radi kupnje pa molin vas da recete sta van se cini http://www.auti.hr/motocikli/skuteri/showAdvert284398.html
--- Kraj citata ---
Ja se ne bi na tvome mjestu zahebavao sa policijom,IMHO gilera runner vx(e može serijski,s kitom 209 ili s mašinom od vxr-a)... :headbang: i možeš sa 16 god voziti(dotad skupljaj novce)...ali to je samo moje mišljenje
--- Kraj citata ---
znam sta oces rec al neidem ja bas u grad a i ode nema bas policije
Drnda:
a i sa tim im mozes uteci i sa motorom kada je murija
GSXR KLIS:
--- Citat: Drnda-1 - 07 Studeni, 2008, 20:27:29 ---a i sa tim im mozes uteci i sa motorom kada je murija
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:slazem se :toothy10:
2TDottore:
samo im ti bjezi ,pa kad te uhvate i kad ti napisu kaznenu prijavu zbog bjezanja i zabranu polaganja onda ce ti bit veselo. :party046:
GSXR KLIS:
a sta ti mislis da cu in ic bjezat na magistrali haha pa nisan tolki inbecil znan di mogu pobic di ne :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju