Tehnički kutak > Styling skutera

SP 180 IL NEKA 125-ETA TRKACICA 2T????

<< < (14/17) > >>

ive_91:
ide po satu 150... ali sat laze i to je samo skuter i ide max 120-130... kmh

125 ccm ide bolje od sp-a po satu idu i do 200 kmh... al realno 150.. ipak je to samo 125ccm i 25 ks.. onih 30 ks su imali novi... i to samo neki modeli.. a ne da stara aprilia ima 35 ks.

GSXR KLIS:
ipak preavu u mojoj kupnji lagano dobije 125-a nego sp samo je jos pitanje koja al nista nije gotovo

2TDottore:

--- Citat: GSXR KLIS - 05 Studeni, 2008, 23:04:05 ---
--- Citat: veka84sb - 05 Studeni, 2008, 22:45:13 ---Uh koliko si ono rekao da imas godina ?? 15-16 bez ljutnje ali malo je to prezestok stroj za tako mladog vozaca!
Inace ne mozes generalno gledati cijene jako ti je bitno stanje a tesko je naci neki da je u jako dobrom stanju. Te starije jurilice su sve vise trazene i stvarno puno veci gust za voziti od ovih novih, najvise je cjenjen mito i nema onoga tko za mito nije cuo!

A koliko ti dugo vozis ,koliko  imas iskustva?

--- Kraj citata ---

nije meni problem iskustvo nego ja gledam sve nesumanjn ja da ona nije uredna nego malo mi je puno dat 12 ilajda za 125 neregistriranu 91 godiste kad je budem prodavao sigurno necu uvatit pribliznu cijenu a ti sp-ovi su atraktivni uvijek al neznan stvarno jos a zna li mozda ko kokla je porsjecna brzina sp a

--- Kraj citata ---

gledaj ovak ja da sad pofarbam motor da izgleda ko iz ducana i da ga regam i popravim jos te sitnice taj motor nebi prodavao ma ni kunu ispod 2000eura pa si mislite zasto je to tak.Meni se nigdje ne zuri i vec ce neko naletit ko voli i cijeni te motore jer ni jedna 125-ica od 2000 pa cak ni cagiva nije ni upola dobra ko ove stare jer su sve nove usrane sa eko normama i limitiranom snagom.A kaj se tice i samog motora znas kolko sam se samo nagledao rs-ova starih 2 ili 3 godine pa i mita s kojih je padano i varene su rame i blokirane masine na par tisuca kilometara i prodaju se za preko 3000eura.Predugo sam u tim vodama i svakakvih prevara sam se nagledo sa puno novijim godistima da me neko moze zeznut i pricat da taj motor ne vrijedi te novce zato sto je 1991. 

veka84sb:
Vidi tesko je procjeniti koliko motor vrijedi na racun godista. Sto se tice toga da ce ga decko teze prodati nego skuter to svakako ,ali ako vec sada razmislja o prodaji onda neka ga niti ne kupuje! Meni godiste nie bitno jer se razumijem u mehaniku i znam da godiste nije uvjet da nesta valja ,ali ajd to objasni ostatku populacije!?

2T 125 ce kupiti samo onaj tko se razumije i tko to voli a takvima godiste nije bitno!

2TDottore:

--- Citat: veka84sb - 06 Studeni, 2008, 08:16:15 ---Vidi tesko je procjeniti koliko motor vrijedi na racun godista. Sto se tice toga da ce ga decko teze prodati nego skuter to svakako ,ali ako vec sada razmislja o prodaji onda neka ga niti ne kupuje! Meni godiste nie bitno jer se razumijem u mehaniku i znam da godiste nije uvjet da nesta valja ,ali ajd to objasni ostatku populacije!?

2T 125 ce kupiti samo onaj tko se razumije i tko to voli a takvima godiste nije bitno!

--- Kraj citata ---

:icon_thumright: Svaka cast.

Ali ja se trudim to nekima objasnit ali sve vise nazalost gubim zivce pa je najbolje cekat da dodje covjek koji stvarno cijeni takav motor i koji ce si ga kupit za gust a ne da nakon par tjedana vec razmislja dalje o preprodaji i ne smeta ga svaka sitnica ko da kupuje motor star par mjeseci pa nema na cemu skidat cijenu osim na svaku ogrebotinu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju