Tehnički kutak > Styling skutera

SP 180 IL NEKA 125-ETA TRKACICA 2T????

<< < (13/17) > >>

free_riders_klis:
ima on iskustva najmanje neke 4 godine.naravno pocelo se od tomosa pa sve jace i jace.....

GSXR KLIS:

--- Citat: veka84sb - 05 Studeni, 2008, 22:45:13 ---Uh koliko si ono rekao da imas godina ?? 15-16 bez ljutnje ali malo je to prezestok stroj za tako mladog vozaca!
Inace ne mozes generalno gledati cijene jako ti je bitno stanje a tesko je naci neki da je u jako dobrom stanju. Te starije jurilice su sve vise trazene i stvarno puno veci gust za voziti od ovih novih, najvise je cjenjen mito i nema onoga tko za mito nije cuo!

A koliko ti dugo vozis ,koliko  imas iskustva?

--- Kraj citata ---

nije meni problem iskustvo nego ja gledam sve nesumanjn ja da ona nije uredna nego malo mi je puno dat 12 ilajda za 125 neregistriranu 91 godiste kad je budem prodavao sigurno necu uvatit pribliznu cijenu a ti sp-ovi su atraktivni uvijek al neznan stvarno jos a zna li mozda ko kokla je porsjecna brzina sp a

ryder on the storm:

--- Citat: GSXR KLIS - 05 Studeni, 2008, 23:04:05 ---
--- Citat: veka84sb - 05 Studeni, 2008, 22:45:13 ---Uh koliko si ono rekao da imas godina ?? 15-16 bez ljutnje ali malo je to prezestok stroj za tako mladog vozaca!
Inace ne mozes generalno gledati cijene jako ti je bitno stanje a tesko je naci neki da je u jako dobrom stanju. Te starije jurilice su sve vise trazene i stvarno puno veci gust za voziti od ovih novih, najvise je cjenjen mito i nema onoga tko za mito nije cuo!

A koliko ti dugo vozis ,koliko  imas iskustva?

--- Kraj citata ---
120-130,kako koji
nije meni problem iskustvo nego ja gledam sve nesumanjn ja da ona nije uredna nego malo mi je puno dat 12 ilajda za 125 neregistriranu 91 godiste kad je budem prodavao sigurno necu uvatit pribliznu cijenu a ti sp-ovi su atraktivni uvijek al neznan stvarno jos a zna li mozda ko kokla je porsjecna brzina sp a

--- Kraj citata ---

GSXR KLIS:
120 ???!!! ??? pa di su oni sp-ovi sta se prica da idu po 150 140

X-Thug:

--- Citat: GSXR KLIS - 05 Studeni, 2008, 23:25:37 ---120 ???!!! ??? pa di su oni sp-ovi sta se prica da idu po 150 140

--- Kraj citata ---

a jesi cua price o laganju satova,pogotovo na gilerama tima

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju