Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Honda X-ADV 750 2017g by Challenbeen  (Posjeta: 12079 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline challenbeen

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: otok Pag
Odg: Honda X-ADV 750 2017g by Challenbeen
« Odgovori #40 : 30 Ožujak, 2025, 09:48:50 »
Imao sam takav osjećaj da moram to skinuti i pomjeriti ga 2-5cm više u nazad da suvozač ima mjesta i da se ne gura naprijed... i baš jučer kao, nije mi se dalo, a još manje skinuti kufer, i odem na kavu u lokalni kafić, i u povratu preko ležećeg mi se katapultira je**ni kufer ... znači doslovno sam stao, gledao i nisam znao što napravit... uzeo ga i odnio doma.. tko ima kakvu ideju za sanaciju štete? nije baš da mi se sad kupuje novi da ga lakše prodam.. 
:drunken_smilie:

Kufer ni nosač od kad je kupljen, uopće nisam provjerava očekivajući da je sve po PS, ali na kraju, falio je jedan šaraf gdje je ostala netaknuta matica, dok su ove druge pukle na varu gdje su zavarene, i ostale na šarafu na gornjem nosaču samog kufera. Izuzetno sam ljut na ovakvi inženjering odnosno fabrikaciju. Kappa glupa.

Offline dario007

• moderator
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Nrg 180,2x SP180
  • Moja Kaciga: X-lite x661
  • MojSetup: OEM+
  • MojSpuh: Pia-SM06,Jollymoto
« Odgovori #41 : 31 Ožujak, 2025, 12:01:05 »
matice povariš nazad, a ogrebotine pošmirglaš da zaravnaš i baciš maglu bumper spreja da čim bolje zamaskiraš. Drugog riješenj baš i nemaš osim ostaviti izgrebano.
Ne vozi brže nego što tvoj andeo čuvar može letjeti!!!

Offline challenbeen

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: otok Pag
« Odgovori #42 : 01 Travanj, 2025, 20:37:07 »
Još jučer sam povario ovo sve nazad, na kraju su krivo okrenuli ovaj plate, i moš se slikati... stavio sam 4 novi šaraf, sve lijepo poredio da je kao original, i eto, u nove pobijede...

Odmah poslije kako sam završio, javi se KONAČNO kupac, i evo danas ode Honda papa u nove ruke... Ja sam sa Hondom bio jako zadovoljan samo je sigurno za moju težinu falilo barem 10 ks više...
Sada tražim idući projekt...