Tehnički kutak > Garaža

Honda X-ADV 750 2017g by Challenbeen

<< < (4/9) > >>

G.B.S.:
glupo pitanje... kojom linijom si presao sa raba na pag?

challenbeen:

--- Citat: SRAD - 18 Listopad, 2024, 22:13:15 ---Onda gdje je problem, jeli prerano hvata kocnica na vrhu rucice ili misliš da je tvrda dolje na pritisak (to je dobro - efekt pletenih crijeva)?

--- Kraj citata ---

tvrda je poluga od početka, moraš stisnuti ko sivonja da uopće čuješ onaj "klik" koji ima svaka pumpica. Napominjem da je za zadnju kočnicu (lijeva poluga) sasvim normalno radi.

--- Citat: G.B.S. - 19 Listopad, 2024, 12:15:50 ---glupo pitanje... kojom linijom si presao sa raba na pag?

--- Kraj citata ---

Kad sam išao iz Zadra, išao sam magistralom na Stinica-Mišnjak, pa kad smo odlazili, išli smo nazad Mišnjak-Stinica (Rabska plovidba), zatim na Prizna-Žigljen (Jadrolinija) kući (sa Paga sam). Zanimljivost je da Krk ima povezanost sa Rabom -> Valbiska-Lopar (Jadrolinija) te ima samo katamaran između Novalje i Raba (Jadrolinija) i Tovarnele (Lun) - Rab (Rabska plovidba)

Nema glupih pitanja, eventualno ako je nekome nejasno što sam napisa, što je ok da se se pita. Volim obrazložiti.

G.B.S.:
Zato i pitam..
Jer ja u sezoni cesto znam otic Senj - Malinska (Valbiska) - Lopar - Rab - Misnjak - Stinica - Senj.
To mi je jedan od drazih kruznih tura u regiji

SRAD:
Cudno je to za prednju kocnicu, jeli tako od pocetka? Ako ima Abs mozda on nabija nekakav suvišan tlak, svakako otiđi u servis jer to nije dobro.

challenbeen:

Danas sam uhvatio više vremena za X-ADV, naravno, došla mu je zadnja Diablo Rosso i namontirana je, te sam naravno i ugradio iza. Išao sam pogledati da vidim jel išta crklo na pumpici gore, nije... čim sam odspojio sa crijevi, normalno se stišće. Išao sam dole odspojiti obe čeljusti, i naravno, normalno su se uvukli cilindri, tako da također do toga nije.
Postoji još jedna opcija, što mi je rekao lik iz Yamahe, da ako sam pregrijao (prekuhao ulje), da je možda potrebno strojno ozračiti zbog ABS modula... Tako da se uvelike nadam da  bi moglo biti do toga...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju