Tehnički kutak > Garaža

Honda X-ADV 750 2017g by Challenbeen

<< < (3/9) > >>

challenbeen:

Imao sam malu akciju spašavanja tako da sam jučer malko uneredio X-ADV sa blatom. Ništa što par sati nakon nije K7 sredio sa boost modom. heheh... Jutros sam ga počastio sa novih 3,5 litara ELF 10w30 ulja, filter za DCT i filter za mašinu. Moram priznati da sad mekše šalta brzine. Još koji km i eto ga na 20.000 km.

challenbeen:
Prošli vikend bili smo đir, Pag - Zadar - Rab - Pag, u dvoje, sa noćenjem na Rabu i điranjem preko cijelog otoka.
Da budem iskren, put je bio odličan, nije nas smočila kiša, dokrajčio sam zadnju gumu, dobro smo se zabavili, a bome bajkera i turista bilo je masu.

Tako da je ovo bio prvi trip sa sva tri kufera. Ponili smo ok stvari za jednu noć, pri tome da je ispod sjedala bilo skladište samo za nedaj-Bože alat ako se nešto dogodi. Jedino je u nedjelju bilo čudno jer doslovno ništa nije radilo. Napravili smo oko 350 km, potrošnja je bila oko 5 litara.
Troškovnik: Smještaj 40e, benzin 25e, hrana 35e, troškovi trajekta 8,40e+8,40e+7e

Primijetio sam da pri povratku kući, prednja kočnica otvrdnula, i nisam mogao dobro ju rabiti, jednostavno je pretvrda. Na kraju se nije sa njome moglo ni kočiti.. ne znam što bi to moglo biti

SRAD:
Lijepo putovanje, provjeri razinu kocionog ulja u spremniku ili ako ima podešavanje razmaka rucice mozda se pomaklo pa hvata odma pri vrhu...

challenbeen:

--- Citat: SRAD - 18 Listopad, 2024, 17:51:27 ---Lijepo putovanje, provjeri razinu kocionog ulja u spremniku ili ako ima podešavanje razmaka rucice mozda se pomaklo pa hvata odma pri vrhu...

--- Kraj citata ---

sve je uredno,  i po svemu ispravno...

SRAD:

--- Citat: challenbeen - 18 Listopad, 2024, 22:10:49 ---
--- Citat: SRAD - 18 Listopad, 2024, 17:51:27 ---Lijepo putovanje, provjeri razinu kocionog ulja u spremniku ili ako ima podešavanje razmaka rucice mozda se pomaklo pa hvata odma pri vrhu...

--- Kraj citata ---

sve je uredno,  i po svemu ispravno...

--- Kraj citata ---

Onda gdje je problem, jeli prerano hvata kocnica na vrhu rucice ili misliš da je tvrda dolje na pritisak (to je dobro - efekt pletenih crijeva)?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju