Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Scarabeo 200 i.e - dario007

<< < (3/10) > >>

challenbeen:

--- Citat: aprilija top - 17 Kolovoz, 2024, 11:10:04 ---kakve ti probleme imas hahah

--- Kraj citata ---

To je točno onaj razlog zašto ja to prvo napravim na skuterićima, osvježim te pi*darije baš da ne dođe do svega toga hahah

--- Citat: dario007 - 17 Kolovoz, 2024, 02:55:53 ---Ajmo đoker zovi, Markaneeee(chalenbeen) pomagaj di u Zadru mogu nać gumu ove unikatne dimenzije? Kaže zovi HVZ vulkanizerstvo Zara, ako oni nemaju onda teško tko ima.
Zovem ja tamo kažu evo ima jedan Mitas na stanju 60e cijena montaža i balans su vam gratis kad kupite gumu kod nas. Rezervirao ja to na ime i otišao u garažu skidati kotač. Nešto sitno alata smo ponijeli, ali gazda ima garažu sa ponešto alata pa nam je posudio sve što bam je trebalo, iako se i Marko ponudio da će sa Paga donijeti bilo što ako treba...

Tako smo mi to demontirali, otišli za Zadar, tamo zujali, frend si je i kacigu kupio usput, smontirali tu gumu, kupili ležaj supporta u Tokiću jer se rasuo. Zvali Marka da pomoć trebamo jer ćemo peć roštilj i da dođe pomoć to pojest i popit pokoje piće s nama.

--- Kraj citata ---

;D :toothy11: :headbang: :icon_thumright:

Za ekipu uvik na usluzi ako sam u mogućnosti... nije nikad bio problem!

3alfa3:
Prije cca 2 godine, razrezao sam straznju gumu i osjetio da nema tlaka 500tinjak metara od benziske u Krapini (presao preko neceg sto je napravilo 1cm rez na gumi i nisam to osjetio, tlak pao na ispod 1 bar koliko sam izmjerio na pumpi kad sam dosao). Vidio da crv nebi pokrpao jer je rez bio oko 1cm, a guma vec skoro celava, i trebalo je nekako doci doma u ZG, a bila je nedjelja. Kupio sprej, naspricao ga cijelog u gumu, napumpao i krenuo. Izdrzalo je uz spricanje po repu motora do prve slijedece benziske, tamo dopumpao. I tako 2-3 puta do ZG i kod svakog slijedeceg dopumpavanja, trebalo je manje zraka dopumpat. Kad sam parkao motor u garazu, napumpao iz znatizelje gumu na 2.9 i drugi dan izmjerio 2.9. Dakle, sprej treba neko vrijeme da se skori u gumi, to je moj zakljucak. Ali, dosao kuci malo sporije nego inace i morao cistit rep motora, ali, ispalo je super je je druga opcija bila  slep sluzba.

dario007:
Jbg u planu je bilo kupiti nove gume prije puta i onda ići na more, ali naravno uvijek nešto iskrsne pa onda to nejde uvijek po planu.
Skuter troši toliko smiješno malo da to nisu istine. Napravim 250km sa 5.5L goriva, tako da je prosjek na dva točenja bio 2.2L.i stalno je u sport modu. Ima tipku za šaltanje eco/sport, iako ja neku značajnu razliku nisam primjetio.

ljubo46:
 Kak vam moze crv izletit?pre velika rupa? :icon_scratch:
Ja sam vec 10-tak guma pokrpo s onim setom s aliexpresa i svi drze
Cak i moja guma na motoru a stisnem ga povremeno i preko dve glave.
Takoder u zagorju imao situaciju da sam krpao sa sprejom gumu na zecu i drzala je tjedan dana dok nisam novu stavio :glasses9:

Jbt stvarno te izjebala maximalno

dario007:
Falilo je ljepilo u tom setu, a i pitaj boga kakva je kvaliteta toga. Frend isto veli da je na autima masu puta krpao pa nikome nije ispao...Pitaj boga...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju