Općenito > Generalno o skuterima
Koji skuter 300-400ccm? (gradska vožnja - Rijeka)
Poggiali:
ne postoji jedan skuter za sve, moras ih imati vise.. i svi su kul, osim kineza :P
zvonkec92:
Pogi... :azdaja: :violent1:
Poggiali:
dobro, kineza out of the box :icon_biggrin:
Mogy:
Hvala svima na savjetima i preporukama :icon_biggrin: Vjerojatno ću ići na novi Kymco downtown 350 gt (plan je uzeti ga kroz iduća 2-3 mjeseca). Dođe 6.400,00€, što je skoro za 1000€ jeftinije od Honde Forza 350 (s tim da koliko sam pročitao Kymco ima Hondine motore). Ima ko kakva iskustva sa ovim novim motorom? Rekao mi je serviser Kymco motora u Rijeci da je stari DT odličan, ali da ne zna kakav je ovaj novi.
U slučaju kupnje polovnog skutera imate kakve preporuke, na što paziti itd? Do koliko kilometara max uzeti motor (pretpostavljam da 30k nije previše za uredno servisirani motor)? Normalno, važno je da ima cijelu povijest servisne knjižice itd.
Ne planiram ići na putovanja sa skuterom, samo gradska vožnja i zaobilaznica dio od Matulja do Vežice (eventualno kako sam gore napisao do Krka, Crikvenice otić đir vrlo rijetko), tako da ne znam baš da li mi se zbog toga isplati uzimati novi skuter. Ne znam ni sam :icon_scratch:
challenbeen:
--- Citat: Mogy - 07 Kolovoz, 2024, 12:51:59 ---(s tim da koliko sam pročitao Kymco ima Hondine motore)
--- Kraj citata ---
Ne znam di si ovu nebulozu pročitao :D ali netočna informacija je.
Kymco ima svoje motore, i generalno su jako dobri.
--- Citat: Mogy - 07 Kolovoz, 2024, 12:51:59 ---Ne planiram ići na putovanja sa skuterom, samo gradska vožnja i zaobilaznica dio od Matulja do Vežice (eventualno kako sam gore napisao do Krka, Crikvenice otić đir vrlo rijetko), tako da ne znam baš da li mi se zbog toga isplati uzimati novi skuter.
--- Kraj citata ---
Uzmi onda Yamaha N-Max 155, savršena za što tražiš. Prednost je što je posli lako prodaš kad dosadi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju