Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zatvaranje sezone 2008. -16.11.08, 12h kod KC-a

<< < (45/104) > >>

sven_vx:
gle kicho ako tebi ova tema smeta ili nesto drugo onda ju stavi u lock i otvorit ce ti se ista takva tema di je pitanja oce bit neki meet,a ljudi u toj temi pisu kako su im se skuteri pokvarili da nemogu doc,da nema za benzin...jbt tema se stavi da bi neki napisali da ce doc i di cemo se u kolko cemo se nac itd.a na ovom forumu svi pisu kako im motor u kur*u jer mu nije postelan itd...

ChRiStIaN:

--- Citat: sven_sp180 - 10 Studeni, 2008, 22:18:19 ---gle kicho ako tebi ova tema smeta ili nesto drugo onda ju stavi u lock i otvorit ce ti se ista takva tema di je pitanja oce bit neki meet,a ljudi u toj temi pisu kako su im se skuteri pokvarili da nemogu doc,da nema za benzin...jbt tema se stavi da bi neki napisali da ce doc i di cemo se u kolko cemo se nac itd.a na ovom forumu svi pisu kako im motor u kur*u jer mu nije postelan itd...

--- Kraj citata ---

E pa o tom ti ja pricam...u faking svakoj temi je tak! kaj mene briga kaj ti motor ne valja, nebus se vozil...I hrpa klinaca se najavi doc a na kraju niko jer svima motori stanu i kajaznam...ja ak napisem dolazim dolazim, ak napisem ne, nebudem i gotovo! A ne pisem zake jer faking to nikoga ne zanima!!!

sp...:

--- Citat: cicak_TT_ - 10 Studeni, 2008, 22:11:11 ---
--- Citat: 180fxr - 10 Studeni, 2008, 20:30:09 ---Ma znam da je bolje u subotu..  Ma ta tvoja krama se stalno kvari!!! :laughing9:

--- Kraj citata ---
Nije se pokvarila neg sam vilicu ceko da mi dode  :thefinger: :thefinger: :thefinger:,i doma sam doso ok 11 pa tak da nebi ni stigo u planirano vrijeme  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
ma i da si prije složil došo bi uzalud....viš da nikog nije bilo samo ovaj i zaštitar kak je napisal..... :icon_biggrin:

180fxr:
ma ja i zastitar lijepo smotali jednu.. spalili i vozi doma...   IIIII ocemo radit sta u subotu???   da nas bude bar nekih 8-9....   Tj znam da oce....

2TDottore:
kak stvari stoje mislim da nece bit nis od toga ovaj vikend jer ce vrijeme bit ocajno.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju