Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zatvaranje sezone 2008. -16.11.08, 12h kod KC-a

<< < (44/104) > >>

180fxr:
E kicho nemoj me sad kad moram rec jebat... svi govore da samo brises postove i sto imaju veze i nemaju......   Nakon sto si se u temi rakitje meet normalno dopisivao s nama i glupirao sat vremena onda nakon sata na kraju napises lijepo bahatoo... ova tema ide u lock otvorite si drugu temu u off.  Ima stvari koje mi smetaju i bok!!!

ChRiStIaN:
Da i? Meet je proso pocelo se prcat o necem bzvz! Tocnije, o Bruninom ročkasu, zakljucao sam meet koji je prošo da se ne spamma i odmah otvorio temu brunin ročkas u koju ste do preksutra mogli nastavit al ne...i daj mi reci kaj sam krivo napravil?

180fxr:
Ok sad sam glup i ja i svi ostali....  Kicho  prihvati moju ispriku.. ja sam kriv...   Fakat nevjerovatnoo...   A koji si onda k**ra* nakon spominjanja bruninog rockasa i ti pisao dal sam pozvan itd.....  i tek onda lock-ao temu.. zasto nisi odmah cim se pocelo spomonjat???????

ChRiStIaN:
Viš vraga...i ja sam čovjek i pogriješil sam, i namjerno nisam htel brisat post da svi mogu vidjet da sam i ja postao! I da, naravno da sam u pravu jer znam o cem pricam!

cicak_TT_:

--- Citat: 180fxr - 10 Studeni, 2008, 20:30:09 ---Ma znam da je bolje u subotu..  Ma ta tvoja krama se stalno kvari!!! :laughing9:

--- Kraj citata ---
Nije se pokvarila neg sam vilicu ceko da mi dode  :thefinger: :thefinger: :thefinger:,i doma sam doso ok 11 pa tak da nebi ni stigo u planirano vrijeme  :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju