Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zatvaranje sezone 2008. -16.11.08, 12h kod KC-a

<< < (43/104) > >>

180fxr:
Gle ak ce bit meet onda treba bit u subotu.. jbg znam da nisu svi slobodni al u nedjelju se svi probude u 12,13.. jer se naliju ko krave u subotu i lijeni su.. jbg ja sam isto doso doma u nedjelju ujutro u pol 5 doma i opet se digao na vrijeme...     Trebalo bi napravit u subotu .. mislim da bi bilo vise ljudi.. jer vidli ste i sami da su u nedjelju svi dosli na forum oko 15 h popodne u nedjelju a do tad su spavali.....

Ja sam za meet...  Evo i za subotu i nedjelju je najavljeno 11C, al u subotu tmurno al bez kise a u nedjelju suncano...   vi odlucite....   

I NEK KOMENTARE I ODGOVORE DAJU SAMO ONI KOJI CE SIGURNO DOC A NE BUBAT U PRAZNO I IZMISLJAT TOPLU VODU!!!!!!!!

cicak_TT_:

--- Citat: sp... - 10 Studeni, 2008, 12:10:28 ---ej....bok dečki.....ja sam tu novi..na forumu tek sam se prijavil ovih dana...kak ste vi inače??...nego vidim da jučer nije uspjelo baš ovo okupljanje kod king crossa......nekak vas je malo bilo....pa ajmo to probat ponoviz ovaj vikend.....ak je ko za..i naravno ak bu ljepo vrijeme   ;D

--- Kraj citata ---
Pa di si zuti,njega sam ja htio povest na meet al mi se motor sjeb* zvao me cijelu nedjelju kad cemo ic  :headbang: :headbang:,i slozio sam motor i dosle vile i tak da sam ja sad spreman kad god treba sam da sjekire ne padaju vani i da bude kolko tolko vrijeme ok
   :angel9: :angel9: :angel9: :angel9: e da i bolje da je u subotu meet.

180fxr:
Ma znam da je bolje u subotu..  Ma ta tvoja krama se stalno kvari!!! :laughing9:

fic:
Decki ja bi isao, samo ako prođu ok informacije, hehe :toothy9: :toothy9:

ChRiStIaN:
Lijepo se provedite!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju