Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner VXR 250 2004 by Challenbeen

<< < (5/13) > >>

Poggiali:
skini ga sa nogare i jasi po njemu dok je tako bez kade i sica, pa gledaj jel jos neki dio preblizu dolazi rami...

challenbeen:

--- Citat: Poggiali - 17 Kolovoz, 2024, 03:41:22 ---skini ga sa nogare i jasi po njemu dok je tako bez kade i sica, pa gledaj jel jos neki dio preblizu dolazi rami...

--- Kraj citata ---

E da je bilo toliko odmah pameti... nije mi uopće palo to napamet odmah napraviti ... sad kad sam odrezao taj modificirani komad, mislim da je sve dobro pogotovo sa time svime. samo ne znam kako se onda to riješi kad nemaš odrezanu kadu ...
 Tj i vozi se skuter ovih dana ko lud, tako da i mislim da je sve dobro!

challenbeen:
Idemo opet.
3 put probijeno, sve "skoro" isto.. hahaha ne znam zašto, ni kako, ali drugačije je sad bilo puklo. Sumnjam da je bilo prenategnuto. Ovaj puta sam promijenio komplet crijevo, i čak sam legao pod skuter dok je tata skakao po njemu, i doslovno ga nigdje ne udara hahahah ... čak sam malo preventivno odrezao više dijela šasije gdje se kači kada na desnoj strani, tako da se nadam da sad ništa neće oštetiti samo crijevo.
Kako sam skinuo sve plastike, išao sam ga pregledati vizualno i primijetio sam da jedno crijevo ispucano, tako da sam ga zaminija odmah. Nije mi se sviđalo kako je stajalo (lomilo je pipac malog rezervoara) pa sam stavio jedan 8mm koljeno... ne dira kadu, tako da sam baš zadovoljan.
Još moram izvaditi ležajeve prednjeg kola na novoj felgi i prominiti ih, samo ne znam zašto to toliko odgađam hahah

challenbeen:
Konačno uhvatih vremena da izbijem ležajeve iz prednjeg kola na rezervnoj odnosno budućoj glavnoj felgi sa već novom Pirelli na njoj. Sad idem naručiti dijelove, a nadam se da ću se uskoro uhvatiti i plastika da ga sredim da bude pic mic

G.B.S.:

--- Citat: challenbeen - 17 Srpanj, 2024, 22:59:58 ---

--- Kraj citata ---

Ovu lijevu bočnu plastiku i prednju V plastiku je kupio od mene. Obje sam ja krpao.
V je krpana iza kod šarafa. Za bočnu se vidi...

Drago mi je da je kod tebe VXR završio.

P.S. Ako imas malo volje, vidim da zujis po IT, trebao bih nešto savjeta - tražim odličan Beverly 500, max 30 000 km... Javi se na PM.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju