Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VXR 250 2004 by Challenbeen
challenbeen:
Zamijenija sam vodenu pumpu, moram priznati da sam se prvo malo prestrašio, ali na kraju je ispalo jako jako prosto, i stvarno je napravljeno ovo jako jednostavno. Skinuo sam auspuh i granu sam olabavio da se može izvuć onaj najduži donji šaraf. Uzeo sam nove brtve i sve sredio. Uz to, kod tokara sam napravio adapter za senzor temperature! Tako da možemo koristiti i original sa instalacije ili Koso digitalni!
Druga stvar, nabavio sam i poklopac termostata od 200cc, tako da ću ga instalirati, i posli toga montirati drugu kadu, jer ovo je čisti kriminal što su napravili.
challenbeen:
challenbeen:
Evo ga ljudi moji, konačno sam našao još jedno poslijepodne da se posvetim VXR. Ovaj puta sam uspio odraditi zamjenu i kade, te instalaciju digitalnog senzora za Koso sat, te poklopac termostata od VXR zajedno sa termostatom. Provukao sam instalaciju opet istim putem kao i prethodnom VXR, te sam ga spojio na trubu (-) i mikro prekidača zadnje kočnice (+). Za sad sam jako zadovoljan, a iskreno se nadam da ću se uskoro i nastaviti posvetiti plastikama i da ćemo ga dovest u ekstremno uredno stanje!
challenbeen:
Evo jedna mala katastrofa, ipak je sve izfušareno bilo, pa sad treba pazit i na ovakve pi*darije. Iako sam mislio odmah skratiti crijevo, rekoh, ma neće se to desiti.. i desi se točno 15 km nakon... nemoreš belivit. "Iskustvo" vs "nedamise".
Tako da sam jučer krenuo na posao i na bezinskoj u Pagu puklo crijevo... Odmah sam ga ganjao kući, i srećom nije ostalo bez antifriza, tako da sam jutros to uspješno sanirao, tj. morao izvaditi kadu da imam mjesta to odraditi.
challenbeen:
Nije se vozio 2-3 dana radi iste stvari. Na kraju netko tko je fabricirao ovo, nakrivio je dio šasije prema dole i točno se lomilo u termostat i tako je 2 puta ubilo crijevo .. a ja mislio da staro i nevaljalo.. heheh na zadnjoj se slici vidi di sam odrezao. Za sad je sve ok, napravljeno 20 km lokalno da se potvrdi da je sve ok... jer je ono crijevo nastradalo odmah nakon 2 km... pa se nadam da smo i ovaj problem riješili :icon_thumright:
Naime, kod sklapanja nazad, nisam gledao, i preskočilo mi je preko poluge brave za sjedalo, i sad ne znam kako da otključam sjedalo hahaha ... Ostalo je još to riješiti i da, moram riješiti plastike i prednji kotač (zamjena ležaja) pa se nadam da ću ga montirati sa novom gumom... Plan je svakako kupiti veći novi prednji disk i fabricirati adapter za veći disk. Nadam se da ćemo to kroz 15-estak dana do 01.09... jer kako je krenulo, samo se naganja skuter :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju