Dečki, po mojim planovima, nebi trebao biti dalje 15.07. kod mene, do tad već planiram uvesti drugog istog
Plan je pokušat ih uvoziti - samo sam se odmah zeznuo, nisam znao da je crvena ova najmanje tražena u HR...
Svejedno sam ga želio predstaviti tu, jer želim da se i na forumu zna kakva je ovo mašina i da je vrijedna pažnje!
Da objasnim... ovaj skuter je fenonenalan. Ima prednju upside down vilicu, i naravno moto volan. Sa time, osjećaj vožnje je kao da vozite motocikl, a znaš da si na skuteru, što je stvarno nevjerovatan i čudan osjećaj dok se ne previkneš. Osjećaj i udobnost same vožnje napram Beverly 350, Xmax300, je vrhunski gdje čak dolazi po udobnosti sa X9 500. Količina mjesta ispod sjedala je ogrobna te ima otprilike isto ili više mjesta nego Xmax300, jedino gdje se na Xmaxu više otvaralo sjedalo prema gore pa je lakše dostupno.
Maksimalna brzina koju sam vozio ovaj ADV350 je 155 km/h i moram priznat da sam se iznenadio za moju težinu kako ide (sa kuferom)...
Ostaje još da ga istestiram, ali svakako sumljam da ima i sporski variomat, zašto ga i jedva čekam što prije prekontrolirati prijenos.
Mogućnost preko tipke paljenje, gašenje i prilagodba kontrole protiv proklizavanja je toooop. Volio bih da ima isto i za ABS, pa ipak je adventure skuter.
Ima na satu stvarno impresivnih postavaka, dok ima nekih čudnih. Uopće nema pokazavatelja temperature, nego ima kao lampicu kija se upali ako se "pregrije" ...
Keyless je puno bolje riješen nego kao Xmaxa, ali ima manu... ne može se otvoriti spremnik goriva, sjedalo ili kufer dok skuter radi, nego se mora ugasiti da bi im pristupio, jer na "ključu" koji fukncionira kao odabirač modova, jednostavno izbacuje iz rada i mora ić u svoj položaj da bi mogao otključati. Položaj zaključavanja volana je daleko jednostavniji nego na Yamahama.
Sve u svemu, vidim zašto je jaaaako popularan, osjeti se njegov dobar duh, laka okretljivost, odlična agilnost, spretne gume, i lagan manevar po gradu. Vozi se lagano kao Beverly, a osjećaj kao da ste na Tmaxu.
Položaj sjedenja je uspravan i meni bi svakako odgovaralo da je volan malo veći.