Tehnički kutak > Tuning skutera
odzracivanje kocnica i mjenjanje ulja
neer:
e u cemu je sad stvar imam rucicu kocnice od ajp kocnica i uskoro ce mi doci celjust od grimece i sad jel bi to funkcioniralo zajedno imam fini opleteni lajtung i maltene novu rucicu i sad bi trebale doci kocnice....i ajde navedite mi jedno dobro ulje za kocnice i di ga ima za kupit :dontknow:
2TDottore:
--- Citat: neer - 04 Studeni, 2008, 17:59:34 ---e u cemu je sad stvar imam rucicu kocnice od ajp kocnica i uskoro ce mi doci celjust od grimece i sad jel bi to funkcioniralo zajedno imam fini opleteni lajtung i maltene novu rucicu i sad bi trebale doci kocnice....i ajde navedite mi jedno dobro ulje za kocnice i di ga ima za kupit :dontknow:
--- Kraj citata ---
naravno da ce funkionirat dobro a pogotovo zbog opletenog lajtunga.Kaj se tice ulja mozes stavit bilo koje DOT4 ali ja najvise volim ovaj castrol.ja ga kupujem u molydonu :icon_thumright:
ive_91:
funkiconira bez problema.. nisu to velike celjusti da pumpica nebi imala dovoljan kapacitet... nego za ozracivanje evo po 122 put :icon_biggrin:
dole otpusti srafic, natakni crijevo neko gumeno prozirno, crijevo u neku posudu. gore ulijevas ulje nist nemoras pumpat i kad dole pocne ulje curit pazi gore da uvijek ima (dosta brzo ide) i kad vidis da ide bez mjehurica zategni ventil. ali crijevo ostavi gore, zatim napuni posudu stavi poklopac napumpaj. ako lovi odmah na vrhu ok. je. onda ovori i provjeri ulje zbog toga jer je dio ulja otisao u sistem dok nisi priblizio plocice disku.. :toothy3: i to je to...
ako ne lovi pri vrhu onda napumpaj recimo 20x i drzi jako stisnuto i brzo otpusti i zatvori ventil.. i tako 2-3 puta i ak onda nece lovit na vrhu onda imas neki zajeb.
meni je trebalo na sr-u 15 min ravno sa promjenom lajtunga, celjusti, plocica, i ozracivanje... te nabacivanje plastike.
Iwo SR Tuono:
može i to castrol, ima i valvoline, a i na ini ti je ono dobro UKA 4, ja ga imam i na autima i kamionu i skuteru i ulje je stavrno ok.
Hrga:
neer j****u pa ti vec imas odzracen sistem spojen, imas rucicu spojenu s celjusti a u rucici gore ti je vec ulje i odzraceno ti je... kad ti dode ova nova celjust skini lajtung i drzi u zraku da neizade puno ulja i stavi na tu novu celjust, tako ces imat manje posla oko odzracivanje ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju