Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner VXR 180/200 2002 by Challenbeen

<< < (9/12) > >>

avr freak:
Kupi cijelu komplet i miran si. Reparacija ne bude dugo potrajala :)

challenbeen:

--- Citat: avr freak - 29 Svibanj, 2024, 12:36:49 ---Kupi cijelu komplet i miran si.

--- Kraj citata ---

Ne brini se. Pitao sam x ljudi već, svi preporučaju novu... Da, 75e je skuplja ali ... OEM++  :icon_thumright:
Taman je jutros došla. Zajedno sa novim akumulatorom, Champion svjećicom... ostali su još samo 4 nova M5x30 imbus šarafi sa podloškama, jer kad sam skidao, bio je samo 2, i to jedan otpušten... tako da pretpostavljam da se možda i radi toga raspalo. Idem sad u Zadar po šarafe i sjedalo.. tako da bi to trebalo biti i riješeno danas sve!

dell:
Osisao te Plesa po zimskoj cijeni 🤣

challenbeen:

--- Citat: dell - 29 Svibanj, 2024, 18:03:03 ---Osisao te Plesa po zimskoj cijeni 🤣

--- Kraj citata ---

kako? 120e sam platio? set za reparaciju je 45e

challenbeen:

Danas je bio dobro produktivan dan. Išao sam kupiti šarafe i po sjedalo, sjedalo je ispalo top topova! Kako sam došao doma, odmah sam se bacio na slaganje pumpe, te sam skužio fuš koji je odrađen prije. Krivo su proveli instalaciju, te sam sad jack složio kako treba i na pravu stranu. Posli pumpe ubacio sam sjedalo, te sam montirao auspuh. Ubačena je zatim Champion svjećica, te je posli testne vožnje ispušteno Repsol 10w40 i ubačeno je 10w50 Motul ulje. Nevjerovatno je koliko skuter TIŠE i mirnije radi i na leru i u vožnji!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju