Tehnički kutak > Garaža

Piaggio X9 500 i.e. Evolution 2006g by Challenbeen (u najmu)

<< < (2/4) > >>

challenbeen:

Danas sam ga samo kratko radio, doslovno samo ga provozao na fotošuting, te ga zagrijao da promijenim ulje u prijenosu. 250ml uliveno Mannola 75w140 te je vraćen nazad u odaje...
Posli sam išao napraviti nosač za mobitel zajedno sa ovom kopijom quadlocka, to je obavezno da ovakvi skuter to ima

challenbeen:

Uprao unutrašnji prostor, sad miriši čak... Bilo nekih ljepljivih gluposti. Sad sam zadovoljan kako je ispalo!
Montirao sam i Quadlock, ali pada, klizi prema dolje tako da treba poraditi na tome.

challenbeen:

Nakon montiranja Tech Pulley utega variomata, dešava mi se prevrtavanje, bolje vuče ali slabo za 15gr i tuče u blokadu u 8.200 rpm, a to se ne smije dešavati. Treba vući na 7.000-7.200 rpm, i mislim da je tu kriv ili istrošen remen ili bijela malossi centralna. Tako da sam kupio i nov remen i novu originalnu oprugu da se to sve eliminira. Montaža njih čim uhvatim vremena.

challenbeen:
Na brzinu uhvatio vremena da promijenim remen i oprugu. Sve što mogu reći da sam sad jako jako zadovoljan kako ubrzava i ide. Nisam ga previše probao niti u krajnju, to čim bude lipše vrijeme

challenbeen:

Imao sam u planu onaj MIVV od zadnjeg X9 pripasat na ovaj X9, i desila se dilema da ne odgovara na ovu ispušnu granu niti arm support nego treba od novijih Mastera koji imaju granu prema gore. Sad ne znam što da radim, najvjerojatnije ostaje u šteku dalje, a ostalo zaboravljamo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju