Tehnički kutak > Tuning skutera
Vespa ET2
vespaet2:
a konto sam za sad dok nemam novca za ozbiljniji projekt nesto sklopit da ide barem malo bolje od serijale
onda cu za sada promjeniti potrosene dijelove u prijenosu i necu nista dalje dirat dok ne skupim malo vecu sumu novca
Poggiali:
ovo sto je Dragster napisao sve stoji...
serijala je toci vozi, odrzavaj tvornickim djelovima i imas najmanje brige...
sa tuningom ide bolje, ali ako ne mislis sam to slagati, kostat ce te jos toliko koliko i dijelovi...
Mozes uzet samo kit 70 i auspuh i za tjedan dana prozuje lezajevi ili jos bolje rasipaju se i ubiju ti kit, pa skidaj opet slazi na novo, pa kupuj i radilicu i lezajeve, kupuj klip karike, a ako je otiso i cilindar, komplet kit 70... pa te ispadne investicija preko plafona i prisjedne ti sve...
Opet, ako bas sve uzmes, neka krivo nabijete lezajeve na radilicu kod sklapanja, opet se moze raspasti, opet ispocetka..
slagao sam sebi par 50cc i mislim da vise nikad nebi nista iznad variomata stavio na 50.. jeste to za gust ok, ali da mi treba vozilo od tocke a do tocke b sa minimalnim odrzavanjem, prije bi uzeo 125cc 4t
Sve je na tebi da si razmislis, ali ako ides na tuniranje, moras se posvetiti tome...
vespaet2:
narucicu danas ili u petak rolnice i remen pa cu za sada sve ostaviti serijsko dok ne skupim nekih 300 400e da mogu sve fino slozit kako treba
vespaet2:
sta se dobije vadjenjem katalizatora iz auspuha? jel isplativo to radit ili gubljenje vremena
TopPerfomance4:
Gubljenje vremena fino si kupiš gianelli go malossi wild lion tvorčniki auspusi nisu baš predviđeni za neku perfomansu a ne znam kakvo je tržište za poznati auspuh pod kodom SC08 ili sc22 koji ekipa obožava na 70kit ubacit sa variomaton uštelat i samo se voziš mjenjaš potrošne materijale
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju