Tehnički kutak > Tuning skutera

Vespa ET2

<< < (7/14) > >>

vespaet2:
ovih dana kako sam aktivnije poceo voziti vespu, do izrazaja mi je dosao jedan problem, koji me bas nervira
znaci motor hladan odlicno upali, odlicno se ponasa u voznji i to sve, ali problem nastaje kada motor stoji minutu, dvije ugasen nakon voznje.
znaci cim ga ugasim ako ga ocu upalit, upali odma, ali ako motor stoji par minuta ugasen i podjem ga palit desava se to da moram dat bas puno gasa da upali, i ne smijem pustati gas da se motor ne bi ugasio neko vrijeme. takodjer mi se cini da kada dajem gasa dosta dimi

sumnjam na cok, ali se bojim i da nemam kakav problem sa kompresijom? sta vi mislite

dario007:
U coku je vosak koji se strujom grije i tako gasi čok, treba mu par min da se ohladi i ppnovno pali čok. Tako da ubiti imaš čok na topal motor i u tome je tvoj problem kao i kod svih drugih.Čok ne zna jel motor hladan ili vruć...
Riješenje ti je ručni čok, skratit vrijeme rada automatskog čoka ili  se jednostavno pomirit s tim.

vespaet2:
posto sam dugo odugovlacio sa narucivanjem dijelova za prijenos, sad sam posao to uciniti(rolnice, remen, centralna opruga)
sasvim slucajno nailazim na malossi multivar i sad razmisljam o kupovini njega?
kako bi se ponasao na serijali i koliko bi dobio sa njime? ili je ipak bolje serijske dijelove narucit?

https://imgur.com/sPcqRpn evo sta dobijem ako multivar narucim

Toni46:
Glupost na serijali. S vecim karbom i auspuhom dobijes najvise na serijali.

vespaet2:
bas nista sa multivarom ne dobijam na serijali ili ipak ima barem male razlike? ne ocekujem nista previse od njega, malo bolji start i par km/h krajnje mi je dosta ako bi dobio

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju