Evo update situacije na motoru. Danas malo gledao po internetu i naisao na savjet da probam s drugim rezervnim kljucem i kada sam to probao dobio sam iskru. Izgleda da imbolizator nije ocitavao kod kljuca i u tome je bio problem.
I ja se ponadao evo svi problemi rjeseni i krenem ja verglati kad ono ne zeli sastaviti nego zavergla par puta i zastane to jest cuje se kao neki prekid. Postaviti cu video da bude jasnije.
Onda sam sumnjao da gorivo ne dolazi pa sam ubacio direkt gorivo u cilindar kroz otvor svjecice i opet nista. Nakon toga sam gledao svjecica nakon verglanja i izgleda mi da dobiva gorivo.
Uglavnom dobiva i iskru i gorivo ali opet ne zeli sastaviti. Cini mi se da nekad i upali ono bas na kratko na sekundu ali to je to.
Jos jedna stvar za koju nisam siguran. Naime sve zice sam ucvrstio i one dvije koje idu iz namotaja u cdi samo ispravno pospojio s obzirom da baca iskru. No bune me preostale tri zice koje su sve iste boje.
To jest iz namotaja izlaze 3 zice crvene identicne boje a iz instalacije motora izlaze 3 bijele identicne zice. Po kojem pravilo to sad spojiti nisam bio sigurna pa sam ja isprobavao sve kombinacije. Sad ne znam moze li to biti razlog.
Takoder dok sam verglao akumulator je bio spojen na punjac baterije i tu sam pratio voltazu i naime ovaj zvuk u video koji se pojavi se dogada cini mi se kada voltaza padne ispod 12V. Da li je to normalno da baterija sa 13.2V padne ispod 12V nakon par sekundi verglanja.
Maloprije sam stavio akumulator od auta pa cu probati sutra to pospojiti. Ako netko imaju ideju do cegs moze jos biti rado cu poslusati i probati.
Hvala