Tehnički kutak > Garaža

Runner 180 no2

<< < (10/15) > >>

dario007:
Jesam jer su došle sa skuterom praktički nove, a to je valjda jedino šta valja na njemu, tako da nedam još lovu i za gume.

dario007:
Zanimljivo da nitko nije primjetio da je zadnja guma kontra namontirana. Nisam ni ja skuzio dok je nisam krenuo balansirsti...Tako da je sad nosim u birtiju da frend to premontira ponovno. Nacrtao sam mu strelice još kad je montirao prvi put, samo nisam razmisljao da on ne bude razmisljao kak to na skuteru stoji.

Prednju sam izbalansirao i smontirao na skuter

TopPerfomance4:
Izvrsno nego imaš ti okvir staviš skuter šteta da se prlja po cesti  :laughing7:

dario007:
Kupio sam uredan sat od 50cc pa sam od dva komada slozio jedan

Počeo sam pripremati plastike za baciti ih u filer

dario007:
Dosta se toga radilo i napravilo, ali nisam imao vremena pisati, a ni volje baš...

Kako sam frendu dao da ponovno gumu smontira jer ju je naopako okrenuo desilo mu se sranje, naravno uz to kaj sam 2 tjedna čekao demolirao mi je felgu.

Skupljo je malo hrabrosti dok mi nije rekao, a u međuvremenu je on već trazio drugu felgu i raspitivao se tko ce mu to polakirati. Naravno da nisam mogao biti takav da mu izbijem 200+eura iz dzepa, a meni je đabe radio uslugu. Tko radi taj i griješi, pa sam mu nakon malo burnije reakcije drugi dan rekao da se ne sekira da budem ja to sam popravio i da ništa ne kupuje i ne plača.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju