Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Beverly 350ie Sport Touring 2012 by Challenbeen

<< < (8/10) > >>

Poggiali:

--- Citat: challenbeen - 08 Listopad, 2023, 16:18:44 ---
--- Citat: Poggiali - 08 Listopad, 2023, 11:38:42 ---ne mozes vidjet odakle ti curka?

--- Kraj citata ---

Mislim da pusta na crijevu koje ide u pumpu... nema gdje drugdje po mom promatranju

--- Kraj citata ---
na spojevima crijeva voli pustat jer svremenom se malo skrute crijeva a one selne ne mozes dotegnut, probaj samo selne promjenit ...

Beverly200x:

--- Citat: challenbeen - 10 Listopad, 2023, 15:10:33 ---

Sve mi se čini da ću morati promjeniti imobilajzer tj antenu koja ide oko ključa... vidim da je svakome to mana, a kod mene je sve češći problem da neće da upali, tj neće da vergla. ostavim ga 40-50 minuta i onda upali bez greške... jel to može biti do još nećeg ili baš taj imobilajzer?

--- Kraj citata ---

Da nije nešto banalno kao kod mene da nece verglat kad skroz lagano podignem bočnu nogaru? Ili neki relej, neki loši spoj  kud odma na skupi kvar...

Ako ti je previse dat za antenu uvijek postoji opcija Chupsy koji moze zaobic antenu tj. vise ti netreba kod u kljucu al opet, imas ne tako star skuter...

challenbeen:

--- Citat: Beverly200x - 11 Listopad, 2023, 20:56:45 --- postoji opcija Chupsy koji moze zaobic antenu tj. vise ti netreba kod u kljucu al opet

--- Kraj citata ---

daj više informacija o ovome

challenbeen:
Nov info!
Po skupljenim dosadašnjim informacijama, nema veze sa imobilajzerom nego sa klemama, kontaktima klema i akumulatora!
e što sam primjetio - kad zaključam skuter, u bilo kojem trenu, bilo kad upali... ako ga ostavim u neutralnom položaju, kroz 10-20 min ga ne mozes upaliti, tek nakon 60-70 min od "posljednjeg" pokušaja paljenja.

Skužio sam da bi i moglo biti do aku zbog istog pitanja u facebook grupi (beverly i madley HR) te su mi se ljudi javili da je imobilajzer da uopće više nebi mogao paliti osim da se tuče po ključu ... bla bla.. nebitno, imam onda 2 posla za odraditi - promjeniti šelnu na crijevu hlađenja - iz koje očito pušta kad se ganja skuter, i naravno, očistiti kleme na akumulatoru i ispitati akumulator. po displayu, puni akumulator dok radi na 14,2-14,6 V

aprilija top:
imo off dobar dan

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju